17 av 20 leiligheter solgt i løpet av 26 timer

 

Fra og med tirsdag kl. 14 har de rundt 120 personene på interesselisten for Bringedalstunet hatt mulighet til å kjøpe leilighet i det kommende boligprosjektet midt i Aksdal sentrum. Litt over ett døgn etter, var hele 17 av 20 leiligheter solgt. 

– Dette kan jo ikke betegnes som noe annet enn en utrolig bra salgsstart, smiler daglig leder i Odd Hansen Prosjekt, Kjetil Alvheim.

 

Helt siden Odd Hansen i april annonserte at de skulle bygge Bringedalstunet, bare ett steinkast øst for Tysværtunet, har interessen og pågangen rundt boligprosjektet vært stor. Interesselisten bestod av rundt 120 personer da disse fikk mulighet til å kjøpe leilighet fra og med tirsdag kl. 14.

 

– Interessen på forhånd kunne tyde på at dette var et boligprosjekt som ville bli veldig populært. Men at vi skulle selge hele 17 av de totalt 20 leilighetene allerede i løpet av de to første døgnene overgår selv våre villeste forhåndsspådommer, innrømmer Alvheim, og legger til:

 

– Dette viser at vi leverer godt både hva gjelder våre kvaliteter og vår markedsføring, foruten at det selvsagt også gir et godt bilde på at boligprosjektets fysiske plassering er god og at folk ønsker å bo i Aksdal og Tysvær.

 

Tirsdag 10. oktober arrangerer Odd Hansen det første offisielle salgsmøtet for Bringedalstunet på Tysværtunet Kulturhus. Frem til dess vil tiden vise om dette blir et rent informasjonsmøte.

 

Se også: