Å bo på Vea er deilig!

Bo på Vea
Bo på Vea for alltid

Hva er viktig for deg når du skal kjøpe din nye bolig?

Beliggenhet? Standard? Planløsning? Trygghet?

Trykk på planløsningen for å få opp større bilde.

Flott innholdsrik bolig, tilpasset alle livets faser. Store vindu i stue og kjøkken gir mye dagslys. Terrassedør i stue med utgang til terrasse. Terrassedør i soverom gir mulighet for luftebalkong. Boligen kan tilpasses flat eller lett skrånende tomt.

Odd Hansen har gleden av å tilby denne boligen som er tilpasset alle livets faser. Med en god og usjenert beliggenhet i populært boligområde i Vedavågen har vi planlagt denne boligen på en stor og lettstelt tomt.Denne boligen har alt på et plan og er perfekt for deg som ikke vil flytte i leilighet, men allikevel ha en lettstelt og ny bolig. Store vindu i stue og kjøkken gir mye dagslys. Terrassedør i stue med utgang til terrasse. Terrassedør i soverom gir mulighet for luftebalkong. Boligen har 3 soverom, kanskje du vil bruke det ene til kontor eller hobbyrom?


iStock_000040965646_Large

God beliggenhet med kort avstand og umiddelbar nærhet til barnehager, skoler, butikker, Karmøys nye storhall, friområder og offentlig kommunikasjon.

Selveiertomten på 875m2 vil bli opparbeidet og forberedt for raking og isåing som egeninnsats. Gruset innkjørsel/gårdsplass og delvis naturtomt.

iStock_000014462069_Full

Ønsker du mer informasjon om denne boligen, ta kontakt med Hilde Trondsen.

Odd Hansen kan hjelpe deg med det meste. Enten det gjelder verdivurdering av eksisterende bolig eller du har spørsmål om  finansieringsmuligheter.

Sammen kan vi finne veien til drømmehuset.

portrett-hilde-trondsen-96pxlabel-mellom

Hilde Trondsen

Selger enebolig

+47 412 50 565

hilde@oddhansen.no

Du kan også lese mer om boligen her i vår FINN-annonse

Se også: