Åpent hus i Skåredalen

Vil du bo i en helt ny bolig?

Kom på visning hos Odd Hansen i Skåredalen i Haugesund. Onsdag 8.juni åpner tre av våre kunder huset sitt og viser hvor flott et Odd Hansen hus blir.

Kom innom på visning i Anna Nilssens gate 22, onsdag 8.juni fra klokken 17 til klokken 19.

I Anna Nilssens gate 22 får du et kart av oss som viser deg veien til neste Odd Hansen hus som har åpnet dørene. 

Denne dagen gir deg mulighet til å bli bedre kjent med Odd Hansen. 3 forskjellige boliger, alle tegnet etter kundenes ønsker er åpne for en titt.

Du møter Leif Helge Østebø, Hilde Trondsen og Eivind Håvard som jobber i Odd Hansen. De står klare for å snakke om din boligdrøm, enten det er i Skåredalen i Haugesund eller andre steder i distriktet. I Skåredalen er det ledige eneboligtomter, det kommer også flere tomter til salgs etter sommerferien. Men Odd Hansen bygger på hele Haugalandet og i Sunnhordland.

 

Her er terskelen for å komme innom lav. Du må ikke melde deg på arrangementet, men vårt facebook arrangement finner du enkelt HER

Enebolig Odd Hansen

Kr 2.650.000 – Odd Hansen AS har utviklet 5 boliger som er basert på vår lange erfaring innen boligbygging på Haugalandet. Mange skremmes av uforutsette kostnader i en byggesak, og velger derfor å kjøpe brukt bolig i stedet for å bygge nytt. Her har du muligheten til full forutsigbarhet vedrørende sluttsum, samt 5 års garanti fra du flytter inn i boligen. Det eneste som ikke er med i regnestykket er tomt og opparbeidelse, utvendige bunnledninger, samt tilknytningsavgifter til kommunalt vann og avløp (alternativt privat anlegg).

Leif Helge og Hilde kan fortelle deg hva du kan forvente av et Odd Hansen hus. Hva koster et hus og hva er med i et pristilbud er bare noen av de mange spørsmålene du kan stille dem.

Eivind er byggeleder, ta gjerne en prat med han om du vil snakke om byggingen av ditt hus. Disse tre har mye kunnskap om å bygge hus og loser deg trygt igjennom prosessen.

Bestill gjerne vår husbok HER

 

 

Vi sees!

portrett-leif-helge-ostebo-96px   Leif Helge Østebø   982 66 263   leifhelge@oddhansen.no 
 portrett-hilde-trondsen-96px   Hilde Trondsen   412 50 565   hilde@oddhansen.no
eivind-havarstein-sh   Eivind Håvarstein  982 66 005   eivind@oddhansen.no

Se også:

Odd Hansen Prosjekt AS

Odd Hansen

Sundvegen 20
4250 Kopervik

Del på e-post
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.