Bygger Bergen på Sletto

 

– Vi gleder oss til å skape et hjem sammen. Å nyte utsikten fra de store vinduene og flytte inn i et helt nytt og moderne hjem, smiler Charlotte.

Sammen med samboeren Marius og hennes to barn på 5 og 7 år slår hun seg ned på Sletto, like sør for Buavåg i Sveio kommune.

– Tomten ble valgt på grunn av den fantastiske sjøutsikten og naturen. Der vil vi også bo nærmere familie, forteller Marius.

Bygger Bergen fra Olahus-serien til Odd Hansen
Charlotte, hennes to barn og bonuspappa Marius bygger hustypen Bergen på Sletto i Sveio.

Olahus med oppgradert kledning

Paret har valgt å bygge hustypen Bergen fra Olahus-serien til Odd Hansen. Dette er en nøkkelferdig bolig med blant annet moderne uttrykk og store vindusflater i stue og kjøkken.

Huset har også mønt himling i stuen og inntrukket overetasje. Dette er med på å gi en god romfølelse i den åpne stue/kjøkken-løsningen.

Charlotte og Marius har lagt inn oppgraderinger som den barske trefasaden NORD på hele kledningen og aluminium rundt vinduene for å få et hus bygget for klimaet på kysten.

Marius på tomten hvor huset står innflyttingsklart før jul.

Full takhøyde og god planløsning

– Hva er det med akkurat denne hustypen som gjorde at dere gikk for den?

– De store vinduene, at det er full takhøyde i stue/kjøkken og god planløsning, oppsummerer Charlotte og bonuspappa Marius.

Akkurat nå klargjøres tomten deres for videre grunnarbeid.

– Har dere fått dato for overtagelse?

– Ja da, Odd Hansen regner med at vi er inne i huset før jul, avslutter Charlotte.

 

I flere artikler fremover vil vi i Odd Hansen følge husbyggingen til Charlotte og Marius. Her vil vi blant annet få høre mer om deres valg hva gjelder innvendige løsninger, interiør m.m. Vi ser frem til videre godt samarbeid og til å bygge deres nye hjem på Sletto.

Se også: