Nytt hus i Skåredalen

Kommende vår flytter Jarle, Potjanee og sønnen Daniel inn i nybygget og nøkkelferdig enebolig. – Da får vi det akkurat slik vi vil ha det, smiler trekløveret.

Familien Viestad bor i dag i Alf Skares gate i Skåredalen. Siden 2012 har de imidlertid sittet på drømmetomten, også den i Skåredalen. 

– Vi liker oss veldig godt her i dalen, og da kommunen la ut tomter på Sveiven-feltet for fem år siden, fikk vi tomten vi ønsket oss, forteller Jarle. 

Til daglig arbeider han som CAD-ingeniør hos PDS Protek. 39-åringen og kona driver også Thai Siam – kjøkkenvogna utenfor Amanda Storsenter, hvor Potjanee og kollegene serverer velsmakende thailandske retter hver dag.  

Familien Viestad har gått for hustypen Skre fra Odd Hansen, et hus med alt på ett plan, hvor grunnmur og gulv nå er ferdigstøpt. Skre har flott vindusfasade med takoverbygg som skjermer for både sol og nedbør. Huset har tilhørende carport med dør inn til vaskerom. At alt befinner seg på ett plan, gjør hustypen familievennlig i alle livsfaser. Tomten til Viestad i Skåredalen er flat, men Skre kan imidlertid tilpasses også lett skrånet tomt. 

Nå gleder den lille familien seg til huset står ferdig en gang i løpet av våren 2018.

–  Huset kommer til å bli veldig fint, med passe størrelse, og er tilpasset husbankfinansiering. 

Grunnen til at vi bygger nytt er rett at vi trenger større plass. Det skal bli kjekt å flytte inn i et nøkkelferdig hus hvor alt er nytt og hvor vi får det akkurat slik vi vil ha det, smiler trekløveret.

 

 

 

I en rekke artikler fremover vil vi i Odd Hansen følge familien Viestad og byggingen av deres nye enebolig. Her vil vi blant annet få høre mer om deres valg hva gjelder innvendige løsninger, interiør m.m. Vi ser frem til et videre godt samarbeid med dem og til å bygge deres nye hjem.

Se også: