Dansk kvalitetskjøkken servert av lokal ekspertise

Nyhetsbrev fra S1

designa-kjokken-kobbervifte-1024x683-1

Juleselskap, middag til storfamilien, nistepakkeproduksjon i ekspressfart eller en lang, døsig søndagsfrokost med utsikt utover Karmsundet. Dansk kvalitetsdesign levert av lokal ekspertise skal sikre gastronomiske og sosiale hyggestunder i et kjøkken du skal trives med i mange, mange år.

Ditt nye kjøkken i Smedasundet 1 blir levert av Designa. Den danske kjøkkenprodusenten og leverandøren har design, kvalitet og nytenkning som sitt fundament, noe som også kommer tydelig frem i deres rike og mangfoldige utvalg av ulike typer kjøkken.

designa-kjokken-eikefolie-1024x683

Bildene illustrerer mulige kjøkkenløsninger fra Designa Haugesund

Christmas cookies baking

designa-kjokken-hvit-og-eik-1024x683

Tradisjonelt eller funksjonelt. Mørkt eller lyst. Matt eller glans. Touch eller grep. I Smedasundet 1 blir kjøkkenet levert med under- og overskap, samt integrerte hvitevarer fra den lokale Designa-butikken på Raglamyr, som garantert vil mette ditt kjøkkenbehov.

I tillegg til hyggelig og faglig dyktig ekspertise, kan du i butikken også oppleve utstillinger med mange av de lekre og ulike kjøkkentypene fra en av Danmarks største kjøkkenprodusenter og leverandører.

Salgs­start for leilig­hetene i Smedasundet 1 er februar 2017.

Har du spørsmål knyttet til Smeda­sundet 1 tar du kontakt med oss i Odd Hansen.

Ikke gå glipp av neste nyhetsbrev. Meld deg på HER

 

Med vennlig hilsen
Kjetil Alvheim

Daglig leder i Odd Hansen Prosjekt AS
kjetil@oddhansen.no  / 906 69 872

kjetil-alvheim-bredt

 

Se også: