De første kjøperne har flyttet inn ved Tjøsvollvatnet


Glade og stolte har vi i Odd Hansen nå overlevert nøkler og nøkkelferdige bolig til de første kjøperne av de moderne og spennende boligene ved Tjøsvollvatnet.
Boligene har sentral beliggenhet på Åkra, og har dermed kort vei til skole, barnehager, matbutikk, kultur og idrettssenter. Området byr også på mye natur med gode bade- og fiskemuligheter og flotte opplyste turstier.

Camilla var en av de første som sikret seg bolig med nydelig utsikt mot Tjøsvollvatnet. Hun har nå overtatt sitt nye hjem og har virkelig fått satt sitt personlige preg innvendig.  Hun har bl.a valgt lekre og tidsriktige løsning både på kjøkken- og baderomsinnredning og har nøye utvalgte veggfarger i behagelige toner som matcher parketten.

Kjøkken levert av Designa Raglamyr
Baderomsinnredning og rørarbeid levert av BadevaKun et steinkast fra Amfisenteret vil du ha et hjem med skjermet og lun beliggenhet i familievennlige omgivelser, uten gjennomgangstrafikk. Her vil barn få en leken og aktiv oppvekst i trygge rammer, mens de vokse kan nyte stillheten og roen i det landlige området.

Tjøsvollvatnet vil bli en idyllisk oase både for små og store – unge som voksne. Her har du muligheten til å trekke pusten i ditt rolige nabolag eller oppsøke vakre Åkrehamn sentrum for kulturelle og aktiviserende impulser og utfoldelser.

Se oversikt ledige boliger Tjøsvollvatnet HER


Vestsiden rekke 2
Østsiden rekke 2

Finansiering

Alle boliger er godkjent for husbankfinansiering. 100 % betaling av kjøpesum først ved overtagelse. Odd Hansen stiller også «salgsgaranti» på din nåværende bolig.

Gunstig med husbankfinansiering

Prosjektet har godkjent husbankfinansiering med laveste fastrente er pr januar 2022 på kun 0,72 %
For mer info om Husbanken ser HER

Det er også fordel for deg som kjøper at prisen på boligen er fast og du slipper budrunde. Ved kjøp av ny bolig betaler du bare dokumentavgift av tomteverdien, ikke av boligens verdi slik som en må ved kjøp av bruktbolig. Om du ønsker mer informasjon om ordningen så ta kontakt med oss.


Har du spørsmål, ta kontakt

Asbjørn Hovland

Salgssjef

+47 913 07 790

asbjorn@oddhansen.no

Se også: