Døråpner til drømmehjemmet

Tone og barna teller ned dagene til innflytting på Mykjetunet

Trebarnsmoren Tone Nordnes (29) hadde lett etter drømmeboligen i to år, uten å finne noe hun falt for. Det var før boligprosjektet Mykjetunet dukket opp på Tones favorittplass: Vormedal.

– Jeg hadde bodd på Vormedal tidligere, og visste hvor perfekt området var for oss. Med barn som går på Mykje skole ønsket vi å komme så nær skolen som mulig, og gi dem en kort skolevei. I tillegg har barna mange venner og fritidsaktiviteter i området, noe som ville gjøre oss mindre avhengig av bil, forteller Tone.

 – Nærhet til alt

Et steinkast fra Karmsundet, skjermet beliggenhet, og familievennlige omgivelser uten gjennomgangstrafikk. Men også nærhet til sentrum. Tone falt for alt, etter å ha hatt et ønske om å bo sentralt, uten å bo midt i byen.

– Vormedal har alt vi ønsker oss. Turområder nærmest rett utenfor dørene, gode bussforbindelser til sentrum, og en kort sykkeltur unna Oasen, sier Tone, som er født og oppvokst på Avaldsnes.

Da Tones mor tipset henne om Mykjetunet, ble hun umiddelbart solgt. Det samme ble 46 G i Rekke B på Mykjetunet – til Tone.

– Det var midt i blinken. Rett plassering og absolutt romslig nok for en familie på fem. Å flytte inn i noe helt nytt føles også helt “priceless” ut, smiler hun.

Leie før eie

“Priceless”, men ikke prisløst. Å kjøpe bolig er ofte kostbart, og det høye kravet om egenkapital gjør at mange ikke får realisert boligdrømmen sin – særlig ikkeførstegangskjøpere.

For Tone ble Odd Hansen sitt konsept “Døråpner” nettopp det. En døråpner til boligdrømmen.
– Vi hadde et stort ønske om å eie fremfor å leie. Da Mykjetunet dukket opp og vi kom i kontakt med Odd Hansen, fikk vi høre om døråpner-konseptet. Vi ble så lettet og glade! For en genial måte å spare opp egenkapital på, sier Tone entusiastisk.

Fordelspris og fleksibilitet

Odd Hansens finansieringsløsning “Døråpner” gir nybolig-kunder økt fleksibilitet. Fordelsprisen legges opp til å utgjøre 15 prosent egenkapital etter fem år med kombinasjon av sparing og forventet markedsutvikling på 2,3 prosent. Du leier boligen av Odd Hansen i første omgang, ser kjøpsprisen synke måned for måned, og deretter kan du kjøpe når du vil eller har mulighet – til avtalt fordelspris.

– Selv om vi leier i første omgang, får vi likevel ta stilling til eventuelle tilvalg og alternativ, som for eksempel farge på vegger, forklarer Tone, som har begynt å telle ned dagene til innflyttingen i 2019.
– Hele familien gleder seg stort til å flytte til Mykjetunet, smiler Tone.

Ønsker du mer informasjon om prosjektet?

Ta kontakt med oss i Odd Hansen!

Se også: