Drømmen er å bo ved havet

Åkrasanden Atrium er et av våre nylig ferdigstilte prosjekter hvor innflytterne vil bo ved havet. Prosjektet består av sju spennende atriumboliger i naturskjønne omgivelser på Åkrahamn, kun et steinkast fra Åkrasanden.

Boligene er preget av tidsriktige, lekre utvendige detaljer som gir et svært tiltalende, gjennomtenkt og unikt arkitektonisk uttrykk.

 

Åkrasanden Atrium er et av våre nylig ferdigstilte prosjekter hvor innflytterne vil bo ved havet.

Åkrasanden Atrium er et av våre nylig ferdigstilte prosjekter hvor innflytterne vil bo ved havet.

Populært og veletablert område

Alle boligene ble solgt ganske raskt etter salgslansering, og de 7 kjøperne fikk realisert drømmen sin – å få bo ved havet!

Boligene som ligger i et populært og veletablert område, kun et steinkast unna strender og naturstier, har to fantastiske uteplasser – et koselig lunt atrium på bakkeplan som boligprosjektet tar sitt navn fra, og en spektakulær takterrasse med baldakin og sol fra morgen til kveld.

Inne er det en spennende åpen stue- og kjøkkenløsning, samt et ekstra oppholdsrom i annen etasje med utgang til takterrassen. Boligene har livsløpsstandard og tre romslige soverom og bad både i 1 og 2 etasje. Det gode inneklimaet sikres av frisk, forvarmet sjøluft i balansert ventilasjon.

Kvalitetsløsninger og spennende detaljer

Åkrasanden Atrium er tegnet av Arkitektkontoret Brekke Helgeland Brekke AS. Boligene har mange spennende detaljer, og vi har valgt å legge vekt på kvalitetsløsninger som aluminiumskledte vinduer, royalimpregnert kledning og rekkverk i aluminium.

Er du på jakt etter ny bolig på Åkra? Vi har flere spennende prosjekter på gang! Les mer om Tjøsvollsvatnet her, og Tostemtunet her.

Etter overlevering av prosjektet, var vi så heldige å bli invitert hjem til en av kjøperne. Hun kunne meddele at hun var strålende fornøyd med sin nye bolig, og kunne også bekrefte at hun ofte startet dagen med et frisk morgenbad på Åkrasanden.

Innredningen av boligen er lett og lekker, med en miks av gammelt satt sammen med nytt, og det er tydelig at fargevalgene er inspirert fra omgivelsene.

Det deilige lyset som flommer inn de store vindusflatene er med på å skape en herlig helhet i boligen.

Åpen stue- og kjøkkenløsning. Rommet har store vinduer som slipper til masse dagslys.

 

Smart kjøkkenløsning fra Designa. Her er det rikelig med oppbevaringsplass samt en artig barløsning som fungere som romdeler.
Nydelige fargevalg – inspirert fra havet.
Fun fact: Fransk vindu er vindu i dørhøyde, innfattet i hel karm. De slår alltid inn i rommet, og brukes som løsning hvor vinduer i dørhøyde over første etasje har en balustrade eller rekkverk i nederste delen av vindusåpningen.
Nydelig baderomsinnredning levert fra Comfort Karmøy.
Genial utnyttelse av rommet – en ny type hjørnedusj!

 

Oppholdsrommet i 2 etasjen har direkte utgang til den flotte takterrassen.

Se også: