EIKHAUGEN – Eventyrene venter på Hvalstad


Vi er både stolt og glad over å kunne presentere vårt nye boligprosjekt Eikhaugen i Asker, som vil bestå av 14 moderne rekkehus og 5 kjedede eneboliger.

Eikhaugen har en flott beliggenhet som er skapt for aktive familier – midt mellom skoler, barnehager, badestrand, idrettsanlegg og svømmehall. I umiddelbar nærhet finnes Holmen idrettsanlegg hvor man kan boltre seg i varierte aktivitets- og fritidstilbud, som innendørs klatresenter, tennisanlegg, fotball, turnhall og lysløype.


Rekkehus front

Et moderne eventyr

Boligene får moderne arkitektur, smakfull innredning og tidsriktige løsninger. Det bygges 14 rekkehus og 5 kjedede eneboliger, alle med nøye gjennomtenkte løsninger tilpasset et godt familieliv. Boligene får private hager med ferdigplen, solrike terrasser og gode parkeringsmuligheter. I tillegg får boligene terrasse med plass for utemøbler, grill med mer – perfekt for rolige ettermiddager i sola. Mens de voksne griller kan barna leke i hagen, eller skape spennende historier mens de løper rundt på de nydelige, trygge fellesområdene.

Innvendig vil boligene ha praktiske, godt utarbeidede planløsninger med store rom og rikelig med lagrings- og oppbevaringsplass. Våre dyktige interiørarkitekter i RCO Interiørdesign har satt sammen to ulike interiørkonsepter å velge mellom, og bestemmer du deg tidlig kan du kanskje være med å sette ditt eget preg på familiens nye hjem. Noe av det beste med en helt ny bolig er akkurat det – at alt er nytt. I tillegg får du oppdaterte, energiøkonomiske og klimavennlige løsninger uten behov for vedlikehold i nær fremtid.Kjøkken enebolig
Stue enebolig
Takterrasse enebolig


For mer informasjon om prosjektet, se HER

Se også: