Frihet til å velge selv


Nå står de spennende boligprosjektene Norheimsmarka på Norheim og Krossneshagen på Vormedal for tur. Fellesnevneren er stor variasjon i størrelser, høy standard og stor grad av valgfrihet. Et visningstudio som illustrerer materialvalg, arkitektonisk uttrykk og kvaliteter begynner å ta form, og om ikke lenge kan vi invitere interessenter innom studioet.

Ulike kjøpere ønsker ny bolig

Hos Odd Hansen er vi opptatt av du skal få sette ditt preg på den nye boligen din og at ditt hjem skal bli slik som du ønsker. Vi kan med hånden på hjertet kan si at det knapt finnes to like boliger, selv om utgangspunktet var det samme.

Desto tidligere du kommer inn i prosessen jo større spillerom for endringer finnes det. Å kjøpe bolig hos skal jo være en form skreddersøm.

Prosjektselgere Lisa Linn Green og Asbjørn Hovland – i bakgrunnen tar visningsstudio form.

Du må jo gi avkall på noe, men du får noe mer.

En av dem som både har tatt egne valg og nydt godt av dialogen med oss er Iren Hjelmervik som nettopp flyttet inn i nytt rekkehus i Førreparken i Førresfjorden.

–Jeg har lenge vært fascinert av teakmøbler og liker også jordfarger. Sammen med Lisa fant jeg de fargene jeg ville ha og vi har vel tre ulike farger som passer hverandre godt, forklarer Iren mens en kosete katt flyr mellom beina og maler fornøyd. Stuen er inspirert av 60-tallet og sofa, hyller, bord og vegger passer godt i sammen. Bilder fra den lokale kunstneren Axel Rios fungerer som prikken over i-en. Jeg har tre barn og huset må fungere. Det gjør det her. Vi har det vi trenger og nabolaget er hyggelig og sammensatt av folk i ulik alder, sier Iren som også har en romslig terrasse.

Selma og Iren Hjelmervik

Vannbåren gulvvarme.

Vi går inn i en tid hvor hjemmekos står i høysetet sier Børge Bertelsen. Før så var jeg litt frysen, men nå går jeg jo i t-skjorte året rundt, sier han og setter seg på pianokrakken i leiligheten sin. Det er knapt et år siden han og kona Synnøve flyttet inn. De har funnet seg godt til rette. Hverdagene er gode.

–Du må jo gi avkall på noe, men du får noe mer. Alt er nytt, alt fungerer, ingen vedlikeholdsbekymringer og vi har fortsatt god plass til besøk av både familie og venner, sier Børge og smiler.

–Jeg har jobbet hele livet som byggingeniør. I store byggeprosjekter er det mange detaljer som skal stemme. Vi har hatt en veldig god dialog og samarbeid med Odd Hansen. Når vi har lurt på noe har vi både fått gode og raske avklaringer. Det er jo gjerne slik at du vil gjøre en del små endringer her og der. Vi har funnet gode løsninger, sier Børge og forklarer valgene de har gjort med stue, valg av parkett, flytting av elektriske punkt og ikke minst termostaten som styrer den vannbårne gulvvarmen.

Børge Bertelsen i leiligheten sin i Smedasundet 1


Se også: