Full fart på Vormedal

 

Endelig er det vår i luften, lange lyse kvelder og ikke minst så er det mye fremgang på Mykjetunet, vårt fine prosjekt som ligger landlig til på Vormedal.

Bebyggelsen på totalt 20 boliger utgjør en kombinasjon av rekkehus og eneboliger i kjede. Rekkene er avtrappet for å følge terrenget. Arkitektonisk gis bygningene en funksjonalistisk karakter med flate tak og et tynt panelt uttrykk i mellomgrå farge. Trepanelet satt opp både vertikalt og horisontalt, bidrar til å gi rekkene et variert uttrykk.

Boligene er forskjøvet i forhold til hverandre for å gi fasadene «liv» og gi boligområdet et variert preg. Alle boligene får lys fra to sider og utvendige oppholdsarealer.

Husbankfinansiering

Det er innvilget husbankfinansiering for eneboligene i kjede. Ved kjøp av ny bolig betaler du bare dokumentavgift av tomteverdien, ikke av boligens verdi slik som en må ved kjøp av bruktbolig.

Døråpner?

Ingen egenkapital? Hva med å benytte seg av vår Døråpner – leie før kjøp? Les mer om Døråpner her.

Fremdrift

Ved dagens fremdrift stipuleres overtagelse av boligene i rekke A og C til i slutten av 4.kvartal 2018, og boligene i rekke B stipuleres til overtagelse i 2.kvartal 2019.

Bildedryss fra uke 17:

For mer informasjon om prosjektet, ta kontakt med:

 

Hilde Trondsen

Salgsleder enebolig / prosjektselger

+47 412 50 565

hilde@oddhansen.no

 

Se også: