Gledelig jul fra Odd Hansen

Vi gjør oss klare for en hyggelig juleferie med våre nærmeste, og holder kontoret på Combisenteret stengt i romjulen. Under kan du litt lese om året som har gått, og hvilke kontaktpunkter som gjelder om du må ha tak i oss før vi er tilbake i januar.


2022 har vært nok et begivenhetsrikt år for oss i Odd Hansen.

Siden nyttår har vi overlevert, ferdigstilt og lansert en hel rekke boligprosjekter på Haugalandet og Østlandet samt Sunnhordaland og Trondheim.

I 2017 startet vi byggingen av Smedasundet 1 – et boligprosjekt i Haugesund som har gått over all forventning. Med overlevering i juni av trinn 6, og trinn 7 nå i desember, har vi i år fullført byggingen av alle de 162 flotte leilighetene.

I tillegg er vi godt i gang med byggingen av prosjekter på Norheim, Vormedal, Lillehammer og Vestlio på Stord samt Asker og Ski.Vi Odd Hansen er ydmyke og stolte over at så mange viser interesse og tillit til oss som sin foretrukne boligbygger.

Med dette ønsker vi våre kunder og uvurderlige samarbeidspartnere og leverandører en riktig god jul og et strålende godt 2023!


Til våre leietakere

Kontaktinformasjon til aktuelle leverandører:
Haugaland Kraft – strøm: tlf 987 05 270
GET internett/TV: tlf 21 54 54 54
Glass og Låsservice: tlf 52 73 95 00


NB! Ved tap av nøkler/brikke kontakter leietager Glass og Låseservice direkte. Nye nøkler og
utrykkingsgebyr blir belastet leietager.

Vi benytter denne anledningen til å minne dere om å følge våre husordensregler, og da spesielt
punktet vedrørende alminnelig ro i hele bygget mellom kl 23:00 og 07:00

24. desember til og med 1. januar avvikles det juleferie i Odd Hansen. Det vil si at våre kontorer er ubetjent og stengt.

Generelle henvendelser sendes inn via kontaktskjema.

Vi vil da følge dere opp så fort vi er tilbake på kontoret, 2. januar <3

Se også: