Gledelig jul

I løpet av 2019 har mange mennesker på Haugalandet flyttet inn i boliger bygget av Odd Hansen, og flere av våre prosjekter nærmer seg nå helt utsolgt. I Førreparken og Tornesvatnet er det henholdsvis bare fire og to ledig bolig igjen.

På Stord er salget av boligene i Hatlandsåsen godt i gang. Det samme gjelder de flotte boligene ved Tjøsvollsvatnet på Åkra og de eksklusive leilighetene i Toppen av Litlaskar, øst i Haugesund. På Stortu, Torvastad, hvor vi skal reise 22 skjermede boliger, er grunnarbeidet påbegynt.

Det største av mange høydepunkter for oss i Odd Hansen har i år vært ferdigstilling av første og andre byggetrinn av vårt største boligprosjekt noensinne – Smedasundet 1. Kjøperne av de 45 leilighetene i disse første trinnene har nå flyttet inn, mens salget av de tre neste trinnene overgår alle våre forventninger.

Første jul i nytt hus eller ny leilighet er noe helt spesielt. Gamle tradisjoner skal føres videre og nye minner skapes bland alt som er nytt for deg, din familie og dine venner. Vi i Odd Hansen er ydmyke og stolte over at så mange viser interesse og tillit til oss som sin foretrukne boligbygger.

Med dette ønsker vi våre kunder og uvurderlige samarbeidspartnere og underleverandører en riktig god jul og et fenomenalt godt nytt år!

Minner om at vi tar juleferie 21.desember. Vi er tilbake 2 januar 2020!

Hilsen Odd Hansen

Se også: