Julevisning på Mykjetunet søndag 9. desember kl 1500

JULEVISNING PÅ MYKJETUNET

Søndag 9. desember fra kl. 15.00 til 16.00 inviteres du til julevisning på Mykjetunet. Vi pynter til jul i en ferdigstilt leilighet og server deg gløgg, pepperkaker og julemusikk.

Det blir også utdelt goodiebags til de 10 første som kommer, og bli med i trekningen av gavekort fra julebutikken Hageland.

5 av de ledige boligene på Mykjetunet er husbankfinansierte.

Det er totalt kun 7 ledige boliger igjen og de første er innflyttingsklare allerede i januar 2019!

Se alle ledige boliger her.

Finansiering

For kjøp av bolig på Mykjetunet kan vi tilby flere ulike finansieringsløsninger, som husbankfinansiering og vårt eget finansieringstilbud «Døråpner», som i hovedtrekk går ut på at du leier din foretrukne bolig før du kjøper den. Eneboligene i kjede har fått husbankfinansiering fra 2.398,-/mnd (etter skattefradrag og 5 års avdragsfrihet).

Er du usikker på om du får solgt din nåværende bolig? Odd Hansen kan tilby salgsgaranti når du kjøper ny bolig av oss. I forbindelse med kontraktsinngåelse kan du avtale å inkludere salgsgaranti i kjøpekontrakten.

Vi forutsetter at boligen legges ut for salg 3 måneder før overtagelse og iht. meglers verdivurdering. En salgsgaranti vil dekke rentene på det huslånet du har i dag, inntil kr 10.000,-/mnd. i inntil 12 måneder.

 

Veibeskrivelse til Mykjetunet på Vormedal:
Fra Karmsund: Kjør Vormedalsvegen til Vormedal og til du får Vormedal Grendahus og Kiwi Vormedal på venstre side. Fortsett rett frem på Snikvegen og kjør ca 200 m. Ta til høyre i Krossnesvegen og kjør 150m. Mykjetunet ligger på venstre side.

Vi kan opplyse om at 13 av de 20 innholdsrike boligene allerede er solgt.

 

Har du spørsmål, ta kontakt. Håper vi sees!

Hilde Fredriksen
Salgsleder enebolig / prosjektselger

+47 412 50 565
hilde@oddhansen.no

Se også: