Kranselag i solskinn

 

Milepæler må markeres, og når et av våre store prosjekter er under tak må det feires med kranselag.

Kranselag, også kalt Sperreskål eller Mønsåsfest, er en gammel byggetradisjon som gikk ut på at snekkerne satt opp en krans eller busk i mønet når bygget var under tett tak. Byggherren spanderte så en fest på snekkerne. Dersom dette ikke ble utført innen en uke etter taket var tett, vanket det stor fare for å få Fillemannen på besøk.

Fine tradisjoner, som går ut på å feire ansatte og godt arbeid, liker vi å videreføre. Og til de som fortsatt er overtroiske er det nok beroligende å vite at Fillemannen ikke kommer på uventet besøk.

 

I nydelig solskinn ble det servert pizza og ikke minst deilig marsipankake. Førreparken er et stort  prosjekt hvor vi har mange dyktige ansatte i sving. Hele 50 personer var samlet for å feire tett tak. 

Det idylliske boligprosjektet Førreparken vil bestå av splitter nye leiligheter og boliger i rekke med flotte solforhold, herlige terrasser og god standard. Førreparken tikker i alle boksene du forventer av et moderne boligprosjekt. Det begynner selvsagt med beliggenhet, men inkluderer også høy standard, smarte planløsninger, gode parkeringsordninger og priser du kan leve godt med. Boligene leveres naturligvis nøkkelferdige.

Prosjektet går på fram, og de første skal flytte inn allerede om ca.1 måned. Det er fortsatt noen ledige enheter, og vi har mulighet til å arrangere privat visning om ønskelig.

Ta gjerne kontakt med Kjetil Alvheim for mer info.

 

Se også: