Kun et steinkast fra nydelige Karmsundet

 

Det nærmer seg ferdigstilling av vårt prosjekt Mykjetunet på Vormedal. Vi har i dag feiret «kranselag» som vil si at alle de 20 enhetene på Mykjetunet nå er tette boliger. Dette er en milepæl, og må så klart markeres med god mat, kaffe og kake.

 

Det er mange som er involvert i dette prosjektet, og i dag var ca 50 av våre ansatte og underleverandører samlet for å feire. Byggeleder Sverre Jensen åpnet med takketale og det er tydelig at han er strålende fornøyd med byggeprosessen så langt.

En start i en rolig ende

Byggetrinnet består av 3 rekker – én rekke består av 5 rekkehus, og to rekker med 7 og 8 eneboliger i kjede. 8 av de 20 boligene er allerede solgt. Her kan du se oversikt over de ledige boligene.

Mykjetunet vil bli en idyllisk oase for hele familien – tilrettelagt for at barn skal få en leken og aktiv oppvekst i trygge omgivelser og for at de voksne kan være like i nærheten, samtidig som de kan nyte stillheten og roen som ellers preger det omkringliggende området.

Mykjetunet skal ikke bare gi deg balsam for sjelen – vi stiller selvsagt også opp med den velkjente Odd Hansen-kvaliteten i alle ledd – høy standard, smarte løsninger og en nøkkelferdig bolig som du og din familie enkelt kan flytte rett inn i.

Salgsgaranti av nåværende bolig

Er du usikker på om du får solgt din nåværende bolig? Odd Hansen kan tilby salgsgaranti når du kjøper ny bolig av oss – får du ikke solgt til meglers verdivurdering, kan vi inngå en avtale om at Odd Hansen dekker rentene på det huslånet du har i dag, inntil kr 10.000,-/mnd. i inntil 12 måneder.

 

Velkommen på visning onsdag 31. oktober kl 16:30

Vi har nå en ferdig møblert visningsbolig som du kan besøke. Velkommen på visning onsdag 31. oktober kl 16:30-17:30.

De tre første som kjøper innen 31.12.18 får også en gratis møbelpakke med verdi 50.000,- med på kjøpet.

Få husbankfinansiering eller benytt deg av vårt konsept Døråpner (leie før kjøp). Vi kan også tilby salgsgaranti av nåværende bolig. Se mer om disse mulighetene nederst på siden.

Mykjetunet er et spennende boligprosjekt som vil bestå av totalt 20 innholdsrike boliger kun et steinkast fra nydelige Karmsundet. Her får du et hjem med skjermet beliggenhet i familievennlige omgivelser, uten gjennomgangstrafikk.

 

 

Se også: