Majestetisk utsikt mot vest

Eksklusive leiligheter øverst i Haugesund.

Leilighetene på toppen av Litlaskar byr på eksklusivitet fra øverste hylle. Som fantastisk utsikt, vannbåren gulvvarme, stor takhøyde og prima kvalitet ned til minste detalj.

Voksne eiere av eneboliger, som gjerne har opplevd at barna har flyttet ut, er nå på utkikk etter ny bolig. En bolig som er enklere å håndtere og hvor man kan bruke mer tid på seg og sitt. Mange ønsker imidlertid å flytte inn i et nytt hjem hvor de fortsetter å bo med kvaliteter som høy standard, førsteklasses solforhold og majestetisk utsikt.

– Dette boligprosjektet passer perfekt for dem som ønsker høy kvalitet og et intimt nabolag, forteller daglig leder i Odd Hansen Prosjekt, Kjetil Alvheim.

Få leiligheter – mye rom

Ved ferdigstillelse vil Toppen bestå av tre byggetrinn med bare noen få leiligheter i hvert trinn. Første byggetrinn består for eksempel bare av seks leiligheter. Innvendig får hver og en av dem oppgraderte kvaliteter som blant annet kjøkkenøy, enstavs parkett og store fliser på baderommene.

– Toppen er midt i blinken for dem mellom 40 og 70 år. Skal man fremheve noen av enhetenes største plusser, må utsikten, byggenes særpregede utseende, avskjermede terrasser, vannbåren gulvvarme og stor takhøyde nevnes, påpeker Alvheim.

Leilighetene får fantastisk utsikt over Haugesund, nord-Karmøy og havet i vest.

Halvparten allerede solgt

Han trekker også frem leilighetenes store vindusflater, som ivaretar utsikten over Haugesund, som én av mange faktorer som gjør Toppen til et av Haugalandets mest eksklusive boligprosjekter.

Halvparten av leilighetene i første byggetrinn er allerede solgt.

– I leilighetene har du direkte adkomst ut til terrasse fra stuen. Terrassene har også gode plasseringer og er utformet slik at de har begrenset innsyn, røper Alvheim.

3,5 meter takhøyde
Toppen får skjermet beliggenhet i vakre omgivelser på en høyde i Litlaskar, like ved Beverskaret, øst i Haugesund. De resterende tre ledige leilighetene i første byggetrinn er alle enheter med mye areal.

Den største strekker seg faktisk over to plan og inneholder totalt hele 161 kvm bruksareal, inkludert en romslig terrasse på 24 kvm. Leiligheten inneholder smarte løsninger med egen avdeling hvor du finner bad, garderobe og soverom.

De to andre leilighetene er på 114 kvm og inneholde også de tre soverom, to bad og stor stueløsning med direkte tilgang til terrasse. Dessuten kan disse to toppleilighetene skimte med en buet takhøyde som på det høyeste måler hele 3,5 meter.

– Enkelte kan kanskje tenke at en overgang fra enebolig til leilighet er et steg ned hva gjelder kvalitet. Ender du opp med leilighet i Toppen, vil du imidlertid og bokstavelig talt ta et steg opp. For her flytter du inn i en eksklusiv bolig øverst i, og med utsikt over store deler av, Haugesund, avslutter Alvheim.

Alle leilighetene har minst tre soverom – alle med spesialtilpassede dører og flotte detaljer.

Hver enhet får oppgraderte kvaliteter som kjøkkenøy, enstavs parkett og funksjonelle og innbydende romløsninger.

Toppleilighetene får buet himling med hele 3,5 meter takhøyde, store vinduer i front og romslig terrasse med begrenset innsyn og majestetisk utsyn.

 

Se ledige leiligheter i Toppen av Litlaskar her! 

 

Se også: