Moderne hus i majestetiske omgivelser

– Dette må være et av de fineste stedene på Karmøy, med en sjøutsikt man ikke finner maken til, sier Bjarte Rismyhr. Neste sommer flytter han og resten av familien inn i deres nye enebolig som snarlig reises like ved Åkrasanden.

Ida Fagerland, Bjarte Rismyhr og datteren Saga Fagerland Rismyhr flytter neste sommer inn i nytt moderen hus ved vakre Åkrasanden.

Huset bygges på «Bakkane», like ved den sørlige enden av Åkrasanden.

– Ida har vokst opp i nabohuset, og foreldrene hennes hadde stor nok tomt til at det kunne skilles ut en egen av god størrelse, sier Bjarte Rismyhr (35), og legge fornøyd til:

– Dette må være et av de fineste stedene på hele Karmøy, med en sjøutsikt man ikke finner maken til.

Enebolig med utleiedel

Det siste året har Bjarte, samboeren Ida Fagerland (32), datteren Saga Fagerland Rismyhr (7 md.) og Goliat (4), familiens franske bulldog, leid en halvdel av en tomannsbolig på Åkra. Tidligere har de bodd i leilighet i Bergen.

Grave- og sprengningsarbeidet på tomten deres er akkurat avsluttet. Byggeprosessen, som startet i august, vil ta inntil et år. På den flotte tomten skal det bygges et moderne hus – spesialtilpasset det vakre og omkringliggende terrenget.

– Huset får også en utleiedel som passer fint til en liten familie, opplyser Bjarte.

Grave- og sprengningsarbeidet på tomten like ved Åkrasanden er akkurat avsluttet.

Tegnet grovskisse selv

– Vi tegnet en grovskisse av huset som viste dets planløsning og plassering på tomten. Denne skissen tok deretter arkitekt Børge Skeiseid hos Odd Hansen utgangspunkt i og forbedret, forteller 35-åringen.

Hva ser de så mest frem til ved å flytte inn i den nye eneboligen sin?

– Vi ser fram til å flytte inn i et nytt hus med god plass og nydelig utsikt.

oddhansen.no kan du fremover følge hele byggeprosessen til småbarnsfamilien Fagerland Rismyhr.

 

Se også: