Møt oss på Boligmessen!

Vi står klare og vil presentere våre hus og leiligheter på boligmessen i Vardhallen 8. – 10. februar 2019.

FINN DITT DRØMMEHJEM
Odd Hansen har frem til i dag bygget nærmere 600 eneboliger på Haugalandet. Akkurat nå har vi over 80 boliger til salgs fordelt på Haugalandet.

Prat med våre prosjektansvarlige, og få all informasjon du lurer på rundt våre nye prosjekter på Stord, Åkrehamn og Torvastad. Samt våre eksisterende prosjekter i Haugesund og i Førre.

For deg som har besøkt oss flere år vet du gjerne hvor vår stand har vært plassert. I år har vi fått en ny standplass midt i lokalet, nærmere scenen. Se etter en fargerik stand, eller se på kartet over utstillere for å finne oss.

 

FÅ GRATISBILLETT TIL BOLIGMESSEN  

Bruk denne lenken, og få din gratisbillett til Boligmessen fra Odd Hansen.

(NB. Billettløsningen fungerer best om du åpner den på mobil)

 

MESSEKAMPANJE: GRATIS MØBELPAKKE 

I anledning Boligmessen kjører vi nå en kampanje for gratis møbelpakke med verdi 50.000 kr ved kjøp av ny bolig. Tilbudet gjelder for kjøp mellom 30. januar til 10. februar, og gjelder for prosjektene Mykjetunet, Stortu, Førreparken, Toppen og Tornesvatnet.

 

VINN GAVEKORT 

Meld deg på vårt generelle nyhetsbrev innen 10. februar, og bli med i trekningen av et gavekort på 3.000 kr fra Skeidar. Alle eksisterende og nye registrerte vil være med i trekningen.

NB. Konkurransen gjelder kun for vårt generelle nyhetsbrev. Er du allerede registrert på et av våre prosjekters nyhetsbrev, må du registrere deg på det generelle i tillegg for å være med i trekningen.

Meld deg på her: oddhansen.no/nyhetsbrev

 

Se også: