Tradisjonelle verdier i nytt hus

Ben Kristian Westergaard (33) og Helen Eide (31) kom til oss for å sette opp hus og garasje. De gikk for hustypen «Fosen» fra våre fem nøkkelferdige boliger for å komme fra det med minst mulig gjeld. Det har de ikke angret på ett sekund.

 

Hvem gjorde hva:

Husleverandør: Odd Hansen AS

Kjøkken: Designa

Pipe og våtromsarbeid: Bigera.

Rørlegger: Comfort

Elektriker: Haugesund elektriske

 

Ben Kristian og Helen har vært i Sveio sin lokalavis Vestavind og i Karmøy Nytt, les gjerne om huset deres på Herlige Hope her: Hnytt Herlige hope

 

Nøkkelferdig hus

Odd Hansen har utviklet «fem nøkkelferdige boliger til fem priser» som er basert på vår lange erfaring innen boligbygging på Haugalandet.

– Mange skremmes av uforutsette kostnader i en byggesak, og velger derfor å kjøpe brukt bolig istedenfor å bygge nytt. Her har du muligheten til full forutsigbarhet vedrørende sluttsum, samt 5 års garanti fra du flytter inn i boligen.

Vi har vektlagt at boligene kan tilpasses alle livets faser, samt gode kvaliteter. Boligene har spennende fasadeuttrykk, gode innholdsrike planløsninger, vinduer som gir godt med lys, de er praktiske i bruk og har godt med bod plass. Vi tilbyr komplett innflytningsklare boliger med alt i en pakke.
Tegninger, søknader inkl. gebyrer, byggestrøm, avfallshåndtering og prosjektledelse fra dag en er ivaretatt.

   

Se mer informasjon om våre 5 nøkkelferdige boliger her: Nøkkelferdige boliger

Se også: