Enebolig Norheim

Flytt rett inn i særegen funkisbolig!

Funkisinspirert boligtype med et moderne, stilfullt uttrykk.

Sentralt beliggende på Norheim, nærmere bestemt Norheimstølen, har vi planlagt denne spenstige og moderne boligen på en fin og lettstelt tomt.
God beliggenhet kun et steinkast fra Oasen Storsenter og Norheim Kirke, og i et rolig boligområde med nærhet til skoler, butikker, idrettsanlegg, friområder og offentlig kommunikasjon.

Det står et Odd Hansen skilt på tomten, ta gjerne turen bort for å se din fremtidige eiendom. Kart finner du i brosjyren helst nederst på denne siden. Du kan også ta kontakt med Hilde for veibeskrivelse.

Dette er en svært praktisk enebolig med mange rom og spennende løsninger. I første etasje ønskes dere velkommen av et flott overbygd inngangsparti, innenfor er det god garderobeplass og romslig hall med egen tv-avdeling. Videre finnes tre soverom hvorav et dobbelt soverom med egen garderobe og inngang til et stort baderom med mulighet for badekar. Et eget vaskerom har, i tillegg til å fungere som en svært praktisk bi-inngang, også direkte adkomst til garasjedel med sportsbodplass.

Annen etasje inneholder stor kjøkken med barløsning fra vinkelstue på hele 56m2. En herlig vestvendt takterrasse på hele 35m2 har adkomst fra stuen. I annen etasje finnes også et av boligens store dobbelsoverom, gang, samt et av to baderom. Det gode inneklimaet sikres av frisk, forvarmet luft fra balansert ventilasjon.

Selveiertomten på 438m2 vil bli opparbeidet og forberedt for raking og isåing som egeninnsats. Gruset innkjørsel/gårdsplass og delvis naturtomt. Boligen vil bli tilknyttet offentilig vei, vann og avløp.

 

Norheimstølen 1 etg colored Norheimstølen 2 etg colored

 

Ta kontakt med Hilde Trondsen for en hyggelig boligprat om din nye bolig.

portrett-hilde-trondsen-96px

Hilde Trondsen

Selger enebolig

412 50 565

hilde@oddhansen.no

Se mer informasjon om denne eneboligen her: Norheimstølen

Eller se vår Finn annonse: TRYKK HER

 

Se også: