Odd Hansen AS lanserer nyutviklet hus serie – Olahus

 

Med slagordet «smartere produksjon, uslåelige priser» er Odd Hansen AS nå klare med en ny hus-serie med navnet Olahus.

Olahus serien er et smart valg for alle som søker en optimal enebolig til markedets gunstigste priser.

Serien består av ti ulike modeller i prisklassen fra kr. 1.847.000 – 2.592.000. Den endelige prisen er nøyaktig fastsatt på forhånd, og Odd Hansen gir dessuten et års fastpris fra signering. Dette gir kunder full forutsigbarhet og ingen ubehagelige overraskelser.

Modell Haugesund 112
Modell Sunnhordland 144

 

Som navnet tilsier er Olahusene rettet mot folk flest. Husene leveres med livsløpsstandard og i henhold til de enhver tid gjeldende forskrifter. Dette sikrer at husene har meget høy teknisk- og funksjonell standard. Utseendemessig er husene basert på kjente og kjære fasadeuttrykk, samt velprøvde planløsninger som fungerer i praksis. Stikkord i utviklingen har vært forenkling og standardisering, noe som gir smart og effektiv produksjon og dermed meget fordelaktige priser til sluttkunden.

Husene har fem års garanti i samsvar med Bustadoppføringslova, og all betaling skjer først ved overtagelse. De hustypene som er under Husbankens arealkrav på maksimum 150 m2 BRA, er dessuten godkjent for finansiering i Husbanken – for den som måtte ønske det.

Mer info gå til www.olahus.no

Se også: