Etter over 30 år i bransjen har Odd Hansen bygget mange kvalitetsboliger på Haugalandet og i Sunnhordland. Vårt fokus er å bygge eneboliger og leiligheter med gode bokvaliteter til en fornuftig pris.

Odd Hansen består av de to selskapene Odd Hansen AS og Odd Hansen Prosjekt AS. Under kan du bli litt mer kjent med oss.

ODD HANSEN 

Odd Hansen eies av Børge Andersen og Ramunas Lankutis som har drevet selskapet fra 2013. Selskapet driver med oppføring og salg av boliger med sitt hovedmarked på Haugalandet, men de siste årene har de også satset på prosjekter på Østlandet. Smedasundet 1 i Haugesund med ca.150 leiligheter er i dag vårt  hovedprosjekt, i tillegg har vi Norheimsmarka som vil bestå av 53 boliger med en god kombinasjon av eneboliger, rekkehus og firemannsboliger. Krossneshagen vil bestå av 27 moderne og kvalitetsrike eneboliger og rekkehus med grønne, lufte og funksjonelle uteområder med lekeapparater, ulik beplantning og lyskilder. Førreparken i Tysvær som har 58 nøkkelferdige boenheter, Stortu på Torvastad som har 22 nøkkelferdige leiligheter og eneboliger, og 11 boliger i rekke ved Tjøsvollvatnet på Åkra. De senere årene har Odd Hansen startet oppfølging av boliger på Stord og på Lillehammer, og har i tillegg planer om å starte oppføring av boliger i Asker og Nordre Follo. Kjetil Alvheim er daglig leder. Asbjørn Hovland er salgssjef med hovedansvar for salg og kundeoppfølging og Lisa Linn Green er prosjektselger. Svein Brekkå, Ellen Løkås og Sverre Jensen er prosjektledere med ansvar for oppfølging av byggeplass og leverandører. Odd Hansen har de siste årene bygget opp en egen prosjekteringsavdeling som i dag ledes av Ronny Tollaksen.

Selskapets historie

I løpet av de siste 10 årene har vi i Odd Hansen AS bygget opp en betydelig kompetanse på oppføring av større prosjekter og leilighetsbygg. Opprinnelig drev firmaet med trelasthandel, prosjekter, tilbygg og eneboliger, og har en tradisjonsrik historie helt tilbake til 1937. Fra opprinnelig å ha drevet på kaien i Kopervik sentrum ble bedriften i 1982 overtatt av Kopervik-mannen Odd Hansen og flyttet til industriområdet på Bygnes. Firmaet skiftet eier i 1994 og gjennomgikk en «modernisering» både når det gjelder mannskap, bygninger og drift gjennom slutten av 90-tallet og inn i 2000. Fra å ha vært et tradisjonsrikt trelastfirma har vi utviklet oss til å ha hovedfokus på oppføring av nye eneboliger. Etter hvert ble firmaet Odd Hansen Prosjekt AS etablert. De tar seg av oppføring av større boligprosjekter i egen regi, og det har pågående store utbygginger i Haugesund og Aksdal. Trelasthandelen ble i 2007 solgt til E. A. Smith AS Trondheim.

Odd Hansen har utviklet boligkonseptet Olahus.  Dette er smarte og effektive boligmodeller med gode tilpasningsmuligheter for våre kunder.  De som ønsker å bygge sitt eget hus, får her en unik mulighet via dette konseptet.  I tett dialog med kunden bestemmes løsninger i forkant av byggeprosessen, og på denne måten kan vi få ned byggetid og samtidig beholde den god Odd Hansen kvaliteten.

Våre prosjektledere og byggeledere sørger for en god byggeprosess underveis. Dette sikrer våre kunder en bolig av høy teknisk kvalitet. Og kvalitet i alle faser av byggeprosessen er avgjørende for et bra sluttprodukt, helt fra kunden første gang hører om oss og prater med oss, og frem til innflytting. Vi gjør vårt ytterste for at kundene våre skal føle seg trygge gjennom hele byggeperioden.

Odd Hansen er bygget opp med verdier som kvalitet, kunnskap, samarbeid og engasjement, og jobber hver dag for at kundene skal få en god og positiv opplevelse. Den tryggeste og beste markedsføring er en fornøyd kunde.

Godt håndtverk er vårt livsverk.