Oppfyller barnas store ønske

Lene Eike og barna flytter til Førreparken

På sensommeren flytter Lene Eike og hennes to barn inn i splitter ny bolig i Førreparken – en bolig med tre etasjer og løsninger som vil glede både mor og barn.

Venner og familie hadde snakket om boligprosjektet Førreparken før Lene selv sjekket det ut på Odd Hansens hjemmesider.

– Da dette byggeprosjektet kom for salg var det absolutt noe jeg kunne tenke meg. Sentralt, og med kort skolevei. Dét å kunne flytte rett inn i ferdigstilt bolig passet oss midt i blinken, så jeg var tidlig med å kjøpe i byggetrinn 2, forteller hun.

Flytter hjem

Siden hun var tidlig ute med kjøp har Lene hatt muligheten til å sette sitt eget preg på boligen, som hva gjelder for eksempel romløsninger.

– Boligen er nå formet etter mine ønsker. Blant annet er kjøkkenet oppgradert og badet ved hovedsoverommet er gjort større. Det gjør at det blir plass til badekar, som barna hadde et stort ønske om å ha.

Lene er utdannet helsesekretær og arbeider til daglig i Skudeneshavn. Tobarnsmoren har de to siste årene leid bolig i Haugesund.

– Jeg er imidlertid oppvokst på Frakkagjerd. Så jeg kjenner området veldig godt og ser frem til å flytte tilbake til hjemplassen sammen med barna mine. Dette blir en trygg og fin plass å bo.

Førreparken – Lene Eikes nye hjem

Topp på topp

Lite vedlikehold, god standard, store rom og utvendig bod er andre hovedargumenter for at det ble kjøp i Førreparken. Noe av det som også gjorde henne topp interessert finner vi helt på toppen.

– Takterrassen på 20 kvm var absolutt noe jeg likte best. På samme plan er det også en loftstue som barna kommer til å bruke mye. Her kommer vi absolutt til å føle oss hjemme og vi gleder oss til innflytting, smiler «hjemflytteren».

Se ledige boliger i Førreparken

Les Odd Hansen-magasinet BOLIV

Se også: