Velg leilighet fra listen eller fasadebildet under.

Åkrasanden Atrium
Nr Rom Kvm Pris
  • Kontakt meg

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Du kan også navigere ved hjelp av piltastene på tastaturet

  • Situasjonsplan for prosjektet Åkrasanden Atrium

  • Kontakt meg

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Odd Hansen har gleden av å presentere sju spennende atriumboliger i naturskjønne omgivelser i Åkrehamn. Bruksareal er 134 kvm, med tilhørende carport og utvendig sportsbod på egen selveiertomt. Fellesarealer og lekeplass.

Støvegen, som blir boligenes adresse, ligger i et populært og veletablert område, kun et lite steinkast unna strender og naturstier. Boligene er preget av tidsriktige, lekre utvendige detaljer som gir et svært tiltalende, gjennomtenkt og unikt arkitektonisk uttrykk.

Her kan du og din familie flytte rett inn, men dere kommer nok likevel til å tilbringe mye av tiden ute. Alle boligene har to fantastiske uteplasser – et koselig og lunt atrium på bakkeplan som boligprosjektet tar sitt navn fra, og en spektakulær takterrasse med baldakin og sol fra morgen til kveld. Inne får du en spennende åpen stue- og kjøkkenløsning levert av Designa med hvitevarer, samt et ekstra oppholdsrom i annen etasje med utgang til takterrassen. Boligene har livsløpsstandard og tre romslige soverom, to i underetasjen pluss hovedsoverom eller gjesteavdeling med egen garderobe og privat bad oppe. Det gode inneklimaet sikres av frisk, forvarmet sjøluft fra balansert ventilasjon.

Hver bolig har egen carport og utvendig sportsbod med god oppbevaringsplass, pluss øvrige oppstillingsplasser på din egen selveiertomt. I tillegg utarbeides et fellesområde med lekeplass som eies av alle boligene. Alle tomtene blir pent opparbeidet med beplantning og grøntarealer, mens innkjørsel og parkeringsarealer asfalteres.

Det blir egen presentasjon av parkett, maling mm. Dette er siste punkt som skal avklares før dere kan lene dere trygt tilbake og glede dere til å flytte inn i ny bolig.

Åkrasanden Atrium er tegnet av Arkitektkontoret Brekke Helgeland Brekke AS ved sivilarkitekt Jan Ove Bjørheim.

Vindfrie uteplasser og minimalt med vedlikehold

På grunn av to flotte uteområder vil det i din nye atriumbolig alltid finnes en plass der du kan nyte soldagen i ly for vinden, uavhengig av vindretning og tid på døgnet. Og for at du skal få tid til å gjøre nettopp dét, har vi har valgt å sette fokus på kvalitetsløsninger som aluminiumskledte vinduer, royalimpregnert kledning og rekkverk i aluminium.

Jeg er solgt! Når kan jeg flytte inn?

Gravingen er nå igangsatt. Overtakelsestidspunkt vil bli ca 1. kvartal 2018, avhengig av oppstart for byggearbeidet.

Ingen overraskelser

Et av våre viktigste mål er at du som kunde skal gjøre et trygt og godt kjøp. For å nå dette målet gir vi deg åpenhet og ærlighet gjennom hele byggeprosessen. Hverken du som kunde eller vi som leverandør er tjent med overraskelser.

Verdivurdering av bolig

Når du bygger eller kjøper bolig med Odd Hansen, skal du kanskje selge din eksisterende husstand. Da kan det lønne seg med en verdivurdering av boligen før salg. Odd Hansen har fordelaktige avtaler med et meglerkontor som sikrer deg en verdivurdering, helt gratis.

Flyttehjelp

Vi vet svært godt hvor mye arbeid det kan være å flytte inn i ny bolig og ønsker derfor å hjelpe til litt på veien. Nettopp derfor får alle som bygger bolig med oss låne vår Odd Hansen flyttebil og et eget flytte-kit for å gjøre også flytteprosessen litt enklere.

Din trygghet

Godt håndverk er vårt livsverk!

Noen meter vest for Åkrasanden Atrium ligger stranden. Her treffer du umiddelbart på naturstien som leder deg langs Åkrasanden. Åkrasanden er et offentlig friluftsområde og strekker seg fra Kaiasanden i nord til Skiftesanden i sør, med sitt flotte sanddynelandskap og rike planteliv.

Det er fire barnehager, en barneskole og en ungdomsskole i kort gangavstand fra området. Nærmeste matbutikk finner du kun 1 km fra boligen. Bruk gjerne gang- og sykkelveien hele veien frem. I Åkrehamn sentrum, kun 2 km unna, ligger Amfi Åkrehamn – Karmøys største kjøpesenter. Her ligger også Åkrehamn videregående skole, Åkra gamle kirke og Åkra nye kirke.

Enten du er ung eller godt voksen, liker å sykle, ta bilen eller spasere, finner du det meste som Åkrehamn kan tilby i umiddelbar nærhet. Både for kropp og sjel. Et steinkast til stranden og nærhet til alt.

Enten du lurer på kjøpsprosess, byggeprosess, finansiering, overtakelse eller verdivurdering av eksisterende bolig, kan vi svare deg på det aller meste. Besøk oss, ring eller send en epost. Kontakt gjerne prosjektleder direkte.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.