Nyhetsbrev

Som mottaker av nyhetsbrev for Førreparken, Førre vil du få tilsendt informasjon rundt salg, bygging og alltid være først ut med generelle nyheter om prosjektet.

Du kan også navigere ved hjelp av piltastene på tastaturet

 • Kontakt meg

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Vårkampanje: 

Gratis møbelpakke verdi 50.000 kr til de tre neste kjøperne av bolig i Førreparken! Tilbudet er gjeldende til 3. april 2020. 

 

Avtal privat visning – kun 3 ledige boliger!

Det er nå kun 3 ledige boliger i trinn 2 – og kun 1 igjen som har takterrasse. To av boligene er innflyttingsklare nå, og en er innflyttningsklar i mars.

____________

 

38 nøkkelferdige boenheter fordelt på 2 byggetrinn. Høy standard, smarte planløsninger, flotte solforhold og nærhet til det meste.

Det idylliske boligprosjektet Førreparken vil bestå av splitter nye leiligheter og boliger i rekke med flotte solforhold, herlige terrasser og god standard. Byggetrinn 1 er i dag utsolgt, og det er få ledige i byggetrinn 2. Byggetrinn 3 er det siste byggetrinnet som kommer etter hvert.

 

prospekt trinn 2

 

Førreparken tikker i alle boksene du forventer av et moderne boligprosjekt. Det begynner selvsagt med beliggenheten, men inkluderer også høy standard, smarte planløsninger, gode parkeringsordninger og priser du kan leve godt med. Boligene leveres naturligvis nøkkelferdige. Her finnes ingen grunn til oppussing på mange år, ingen budrunde, ingen bekymringer om skjulte skader i rør eller vegger. Bare en ny start i et godt, stressfritt hjem med den velkjente Odd Hansen- kvaliteten i alle ledd.

Se vår 360-gradersvisning av en leilighet.

Du kan nå få muligheten til å gå inn i leilighet og se hvordan det vil bli når prosjektet er ferdig. I denne visningen kan du «se deg rundt» ved å trykke på piltastene og manøvrere deg rundt fra rom til rom ved å trykke på de rosa prikkene.  Velkommen på 3D-visning: Se 360 graders visning HER

Gunstige økonomiske betingelser

Det er søkt husbankfinansiering for Førreparken, laveste fastrente er pr januar 2020 på kun 1,99%, som gir en pris på 2.747,- pr mnd for rimeligste enhet. 

Beløpet er beregnet ut ifra 20% egenkapital, 1,99% lånerente i Husbanken, avdragsfrihet og etter 23% skattefradrag.

Det er også fordel for deg som kjøper at prisen på boligen er fast og du slipper budrunde.  Ved kjøp av ny bolig betaler du bare dokumentavgift av tomteverdien, ikke av boligens verdi slik som en må ved kjøp av bruktbolig.

Salgsgaranti av nåværende bolig

Er du usikker på om du får solgt din nåværende bolig? Odd Hansen kan tilby salgsgaranti når du kjøper ny bolig av oss.  I forbindelse med kontraktsinngåelse kan du avtale å inkludere salgsgaranti i kjøpekontrakten. Vi forutsetter at boligen legges ut for salg 3 måneder før overtagelse og iht. meglers verdivurdering. En salgsgaranti vil dekke rentene på det huslånet du har i dag, inntil kr 10.000,-/mnd. i inntil 12 måneder.

Er du interessert i mer informasjon om prosjektet?

Kontakt vår salgsansvarlig, Lisa Linn Green på tlf: 942 88 316 eller lisa@oddhansen.no 

 

Førre er et veletablert og trygt tettsted i Tysvær kommune, og de nye leilighetene i Førreparken vil få en flott, solrik beliggenhet like ved den vakre Førresfjorden.

Førre ligger sentralt plassert på Haugalandet, og med de nye trafikkløsningene i nærområdet har adgangen til andre deler av distriktet blitt enda bedre. Men du trenger ikke reise langt for å finne det du trenger. Flotte turområder ligger like utenfor døren, og skoler, idrettsanlegg og dagligvarebutikk er kun minutter unna. Det samme er selve Førresfjorden med flotte båt- og bademuligheter, båtplass kan du søke om i Førre Båtforening. Ellers er nydelige Dragavika er kun minutters kjøring unna, og skal du først ut på veien, er også reisetiden til Raglamyr og videre til Haugesund eller Karmøy svært kort.

Tysvær er en veldrevet og velstående kommune med god kvalitet på kommunale tilbud, og Førre er et satsings- område for kommunen. Fra Førreparken er det gåavstand til barneskolen og fin sykkelavstand til ungdomsskolen på Frakkagjerd.

Enten du lurer på kjøpsprosess, byggeprosess, finansiering, overtakelse eller verdivurdering av eksisterende bolig, kan vi svare deg på det aller meste. Besøk oss, ring eller send en epost. Kontakt gjerne prosjektleder direkte.

Førreparken 110

Boligen er solgt

 • BRA
  52
 • Rom
  2
 • Soverom
  1
 • Etasje
  2
 • Pris
  1840000

Lisa Linn Green

Prosjektselger / Utleieansvarlig

+47 942 88 316

lisa@oddhansen.no

Nr Rom Kvm Pris

Lånekalkulator

Finansiering
Odd Hansen har gode alternativer til finansiering av din nye bolig.
Les mer
Vi gir våre kunder gratis verdivurdering av eksisterende bolig.
Vi gir våre kunder gratis verdivurdering av eksisterende bolig.
Les mer
 • Kontakt meg

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.