Førreparken

Førre er et veletablert og trygt tettsted i Tysvær kommune, og de nye boligene i Førreparken vil få en flott, solrik beliggenhet like ved den vakre Førresfjorden.

Nøkkelinformasjon

Fra kr
2760000
Boligtype
Leiligheter og eneboliger
Innflytting
Innflyttingsklare nå!
Ledig
3

Selger

Asbjørn Hovland

Salgssjef

913 07 790

asbjorn@oddhansen.no

Innflyttingsklart i Førreparken!

Høy standard, smarte planløsninger, flotte solforhold og nærhet til det meste.

Det idylliske boligprosjektet Førreparken består av splitter nye leiligheter og boliger i rekke med flotte solforhold, herlige terrasser og god standard.

Førreparken tikker i alle boksene du forventer av et moderne boligprosjekt. Det begynner selvsagt med beliggenheten, men inkluderer også høy standard, smarte planløsninger, gode parkeringsordninger og priser du kan leve godt med.

Boligene leveres naturligvis nøkkelferdige. Her finnes ingen grunn til oppussing på mange år, ingen budrunde, ingen bekymringer om skjulte skader i rør eller vegger. Bare en ny start i et godt, stressfritt hjem med den velkjente Odd Hansen-kvaliteten i alle ledd.

Interessert?

Nyhet: Deleie med Coo

Kjøp en del, bo i hele boligen.

Har du inntekt og betjeningsevne, men mangler deler av egenkapitalen som skal til for å kjøpe bolig? Da kan du kjøpe boligen sammen med vår samarbeidspartner Coo

På den måten får du mulighet til å spare egenkapital i egen bolig gjennom avdrag på et boliglån og forventet verdistigning over tid, slik at du etter hvert kan eie hele boligen selv.

Les mer her

Velkommen innom vår nye visningsbolig

Kontakt oss for å avtale tid når det passer for deg!

Hvorfor kjøpe helt ny, og ikke litt ny, bolig i Førreparken:

 • Du betaler kun 2,5 % av tomteverdien i dokumentavgift, og ikke 2,5 prosent av hele kjøpesummen, som ved kjøp av bruktbolig.
 • 5 års reklamasjonsrett og garanti på boligen.
 • Du kan benytte Husbankfinansiering.
 • Ingen stressende budrunde – boligen får du til fastpris.
 • Hele boligen og alt i den er helt nytt og ubrukt.
 • Du betaler ingenting før du står med nøkkelen i hånda.
 • Gratis verdivurdering av nåværende bolig som utføres av et samarbeidende meglerkontor.
 • Salgsgaranti av nåværende bolig – vi dekker rentene på boliglånet du har i dag med inntil kr 10.000,-/md. i maksimalt 12 md.

Se bilder fra vår nye visningsbolig i trinn 3

1
Trinn 1 og 2

Utsolgt

2
Trinn 3

Ferdigstilt og innflyttingsklare

Se vår reklamefilm fra Førreparken

Boligvelger

Klikk på ønsket leilighet fra listen eller i bildet under.

Førreparken

Meld din interesse

Enten du lurer på kjøpsprosess, byggeprosess, finansiering, overtakelse eller verdivurdering av eksisterende bolig, kan vi svare deg på det aller meste. Besøk oss, ring eller send en epost. Kontakt gjerne prosjektleder direkte.


Kjøkkeninnredningen inkluderer integrerte hvitevarer – komfyr, kjøleskap og opp­vaskmaskin – alt nytt, ubrukt og ferdig installert.

Boligene i byggetrinn 3 blir seksjonerte selveier-enheter der beboerne får skjøte på sin egen bolig og bod. Uteområdene blir opparbeidet med asfalt på parkeringsområder og helt frem til inn­gangspartiet hvor hver bolig har en utvendig bod på 5 kvm. Felles uteområder vil bli opparbeidet med planert plen og beplantning, og det er også felles parkeringsområder.

Den balanserte ventilasjonen med varmegjenvinning gir et sunt og energibesparende inneklima som du selv kan kjenne på kroppen. Boligene leveres med trykkimpregnert kledning, parkett i alle oppholds- rom og på soverommene får du garderobeplass til hver sengeplass.

På badene blir det fliser på gulv og på veggene blir det fliser i dusjssonen. Boligene har terrasser på bakkeplan og i 3. etasje, men her varierer det mellom bygningstypene. Hver kjøper får utlevert nøyaktig leveransebeskrivelse for sin bolig. Vi tar forbehold om mindre justeringer av tegninger og beskrivelser. Frem til utbyggingen er ferdig har utbygger rett til å disponere usolgte parkerings­plasser.

Se vår reklamefilm fra Førreparken

Området

Førre er et veletablert og trygt tettsted i Tysvær kommune, og de nye leilighetene i Førreparken vil få en flott, solrik beliggenhet like ved den vakre Førresfjorden.

Førre ligger sentralt plassert på Haugalandet, og med de nye trafikkløsningene i nærområdet har adgangen til andre deler av distriktet blitt enda bedre. Men du trenger ikke reise langt for å finne det du trenger. Flotte turområder ligger like utenfor døren, og skoler, idrettsanlegg og dagligvarebutikk er kun minutter unna. Det samme er selve Førresfjorden med flotte båt- og bademuligheter, båtplass kan du søke om i Førre Båtforening. Ellers er nydelige Dragavika er kun minutters kjøring unna, og skal du først ut på veien, er også reisetiden til Raglamyr og videre til Haugesund eller Karmøy svært kort.

Tysvær er en veldrevet og velstående kommune med god kvalitet på kommunale tilbud, og Førre er et satsings- område for kommunen. Fra Førreparken er det gåavstand til barneskolen og fin sykkelavstand til ungdomsskolen på Frakkagjerd.

 • Kollektiv

  200 meter

 • Barnehage

  800 meter

 • Turområder

  200 meter

 • Bademuligheter

  800 meter

 • Daglivarebutikk

  2100 meter

Finansiering

Gunstige økonomiske betingelser

Det er godkjent husbankfinansiering for Førreparken, laveste fastrente er pr mars 2023 på kun 2,4%.

Det er også fordel for deg som kjøper at prisen på boligen er fast og du slipper budrunde. Ved kjøp av ny bolig betaler du bare dokumentavgift av tomteverdien, ikke av boligens verdi slik som en må ved kjøp av bruktbolig.

Salgsgaranti av nåværende bolig

Er du usikker på om du får solgt din nåværende bolig? Odd Hansen kan tilby salgsgaranti når du kjøper ny bolig av oss. I forbindelse med kontraktsinngåelse kan du avtale å inkludere salgsgaranti i kjøpekontrakten.

Vi forutsetter at boligen legges ut for salg 3 måneder før overtagelse og iht. meglers verdivurdering. En salgsgaranti vil dekke rentene på det huslånet du har i dag, inntil kr 10.000,-/mnd. i inntil 12 måneder. Om du ønsker mer informasjon om ordningen så ta kontakt med oss.

Abonner på vårt nyhetsbrev og vær først ut med nyheter om Førreparken byggetrinn 3.