Førreparken

Førre er et veletablert og trygt tettsted i Tysvær kommune, og de nye boligene i Førreparken vil få en flott, solrik beliggenhet like ved den vakre Førresfjorden.

Nøkkelinformasjon

Fra kr
2760000
Boligtype
Leiligheter og eneboliger
Innflytting
Innflyttingsklare nå!
Ledig
12

Selger

Lisa Linn Green

Prosjektselger / Utleieansvarlig

+47 942 88 316

lisa@oddhansen.no

Siste byggetrinn er nå for salg!

10 boliger er allerede solgt, så ta kontakt om du ønsker å sikre deg en av de ledige boligene.

Bo med husbankfinansiering for kun 1.303 kr per måned! Se mer under finansiering.


Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er eksterior_04-1024x576.jpg

Interessert?

Høy standard, smarte planløsninger, flotte solforhold og nærhet til det meste.

Det idylliske boligprosjektet Førreparken vil bestå av splitter nye leiligheter og boliger i rekke med flotte solforhold, herlige terrasser og god standard.

Førreparken tikker i alle boksene du forventer av et moderne boligprosjekt. Det begynner selvsagt med beliggenheten, men inkluderer også høy standard, smarte planløsninger, gode parkeringsordninger og priser du kan leve godt med.

Boligene leveres naturligvis nøkkelferdige. Her finnes ingen grunn til oppussing på mange år, ingen budrunde, ingen bekymringer om skjulte skader i rør eller vegger. Bare en ny start i et godt, stressfritt hjem med den velkjente Odd Hansen-kvaliteten i alle ledd.

Døråpner til Førreparken

Førreparken er laget for å være boliger for alle. Men dagens strenge krav om egenkapital gjør at langt fra alle får realisert boligdrømmen sin. 

I Førreparken gir vi deg imidlertid muligheten. Vi tilbyr nå vår finansieringsmulighet DØRÅPNER på en av de innflyttingsklare boligene i Førreparken – uten å måtte verken banke på eller gå i banken for å finne veien. Du leier rett og slett boligen så lenge du vil, med forkjøpsrett. 

Slik fungerer Døråpner

Lei boligen av oss
Se kjøpsprisen synke måned for måned
Kjøp når du vil eller kan til avtalt fordelspris

Kontakt Lisa for mer informasjon om tilbudet.

1
Trinn 1 og 2

Ferdigstillt

2
Trinn 3

Salget er i gang

3
Trinn 3 – bygg 8 & 9

Forventet ferdigstilling 2.kvartal 2021

4
Trinn 3 – Bygg 10 & 11

Forventet ferdigstilling 3.kvartal 2021

Boligvelger

Trinn 2

Klikk på ønsket leilighet fra listen eller i bildet under.

Førreparken
Nr Rom Kvm Pris

Meld din interesse

Enten du lurer på kjøpsprosess, byggeprosess, finansiering, overtakelse eller verdivurdering av eksisterende bolig, kan vi svare deg på det aller meste. Besøk oss, ring eller send en epost. Kontakt gjerne prosjektleder direkte.


Kjøkkeninnredningen inkluderer integrerte hvitevarer – komfyr, kjøleskap og opp­vaskmaskin – alt nytt, ubrukt og ferdig installert.

Boligene i byggetrinn 3 blir seksjonerte selveier-enheter der beboerne får skjøte på sin egen bolig og bod. Uteområdene blir opparbeidet med asfalt på parkeringsområder og helt frem til inn­gangspartiet hvor hver bolig har en utvendig bod på 5 kvm. Felles uteområder vil bli opparbeidet med planert plen og beplantning, og det er også felles parkeringsområder.

Den balanserte ventilasjonen med varmegjenvinning gir et sunt og energibesparende inneklima som du selv kan kjenne på kroppen. Boligene leveres med trykkimpregnert kledning, parkett i alle oppholds- rom og på soverommene får du garderobeplass til hver sengeplass.

På badene blir det fliser på gulv og på veggene blir det fliser i dusjssonen. Boligene har terrasser på bakkeplan og i 3. etasje, men her varierer det mellom bygningstypene. Hver kjøper får utlevert nøyaktig leveransebeskrivelse for sin bolig. Vi tar forbehold om mindre justeringer av tegninger og beskrivelser. Frem til utbyggingen er ferdig har utbygger rett til å disponere usolgte parkerings­plasser.

Se vår reklamefilm fra Førreparken

Området

Førre er et veletablert og trygt tettsted i Tysvær kommune, og de nye leilighetene i Førreparken vil få en flott, solrik beliggenhet like ved den vakre Førresfjorden.

Førre ligger sentralt plassert på Haugalandet, og med de nye trafikkløsningene i nærområdet har adgangen til andre deler av distriktet blitt enda bedre. Men du trenger ikke reise langt for å finne det du trenger. Flotte turområder ligger like utenfor døren, og skoler, idrettsanlegg og dagligvarebutikk er kun minutter unna. Det samme er selve Førresfjorden med flotte båt- og bademuligheter, båtplass kan du søke om i Førre Båtforening. Ellers er nydelige Dragavika er kun minutters kjøring unna, og skal du først ut på veien, er også reisetiden til Raglamyr og videre til Haugesund eller Karmøy svært kort.

Tysvær er en veldrevet og velstående kommune med god kvalitet på kommunale tilbud, og Førre er et satsings- område for kommunen. Fra Førreparken er det gåavstand til barneskolen og fin sykkelavstand til ungdomsskolen på Frakkagjerd.

 • Kollektiv

  200 meter

 • Barnehage

  800 meter

 • Turområder

  200 meter

 • Bademuligheter

  800 meter

 • Daglivarebutikk

  2100 meter

Finansiering

Gunstige økonomiske betingelser

Det er godkjent husbankfinansiering for Førreparken, laveste fastrente er pr oktober 2020 på kun 0,92%, som gir en pris på 1.303,- pr mnd for rimeligste enhet. 

Beløpet er beregnet ut ifra 20% egenkapital, 0,92% lånerente i Husbanken, avdragsfrihet og etter 23% skattefradrag.

Det er også fordel for deg som kjøper at prisen på boligen er fast og du slipper budrunde.  Ved kjøp av ny bolig betaler du bare dokumentavgift av tomteverdien, ikke av boligens verdi slik som en må ved kjøp av bruktbolig.

Salgsgaranti av nåværende bolig

Er du usikker på om du får solgt din nåværende bolig? Odd Hansen kan tilby salgsgaranti når du kjøper ny bolig av oss. I forbindelse med kontraktsinngåelse kan du avtale å inkludere salgsgaranti i kjøpekontrakten.

Vi forutsetter at boligen legges ut for salg 3 måneder før overtagelse og iht. meglers verdivurdering. En salgsgaranti vil dekke rentene på det huslånet du har i dag, inntil kr 10.000,-/mnd. i inntil 12 måneder. Om du ønsker mer informasjon om ordningen så ta kontakt med oss.

Abonner på vårt nyhetsbrev og vær først ut med nyheter om Førreparken byggetrinn 3.