Nøkkelinformasjon

Boligtype
Leiligheter og eneboliger
Innflytting
Estimert 2024

Selger

Asbjørn Hovland

Salgssjef

913 07 790

asbjorn@oddhansen.no

Vi er nå i gang med reguleringsarbeidet for nok et spennende boligprosjekt i kjernen av Aksdal

Bestående av leiligheter og eneboliger, vil prosjektet Frukthagen om ikke lenge spire og gro med adresse Aksdalvegen 162, like øst for Aksdal kirke og Tysværtunet kulturhus.

Odd Hansen har hatt stor suksess med oppføring av boligprosjekter i Tysvær kommune også tidligere. Som terrasseblokkene Bringedalstunet, Utsikten og Stølsberg i Aksdal, samt Førreparkens eneboliger og leiligheter like i enden av vakre Førresfjorden.

Få siste nytt om prosjektet og velg bolig før Frukthagen blir lagt ut på det åpne boligmarkedet ved å melde deg på vår interesseliste.

Interessert?

Reguleringsfase

Da prosjektet er under planlegging, kan det bli noen endringer i utformingen av byggene fra hvordan de er fremstilt på disse illustrasjonene.

Med Frukthagen viderefører vi vår suksessformel med «gode bokvaliteter til gunstig pris». Sammen med våre dyktige og dedikerte underleverandører skal vi skape et attraktivt boligprosjekt som bærer frukter for innholdsrike og trivelige Aksdal.

Vi gleder oss fryktelig mye til å realisere Frukthagen!

Meld din interesse

Enten du lurer på kjøpsprosess, byggeprosess, finansiering, overtakelse eller verdivurdering av eksisterende bolig, kan vi svare deg på det aller meste. Besøk oss, ring eller send en epost. Kontakt gjerne prosjektleder direkte.1
Kommer for salg

Høst 2022

2
Forventet byggestart

2022/2023

3
Forventet innflytting

Vår / sommer 2024

Området

Her vil du bo midt i hjertet av Aksdal, med gangavstand til alt som det yrende bygdesentrumet har å by på av butikker og aktiviserende og kulturelle tilbud.

 • Tysværtunet

  350 meter

 • Kollektiv

  700 meter

 • Meny Aksdal

  700 meter

 • Bank

  700 meter

 • Badestrand

  5000 meter

Abonner på vårt nyhetsbrev og vær først ut med nyheter om Frukthagen og generelle nyheter fra Odd Hansen.