Nøkkelinformasjon

Fra kr
3190000
Boligtype
Borettslag
Innflytting
2024
Ledig
9

Selger

Asbjørn Hovland

Salgssjef

913 07 790

asbjorn@oddhansen.no

Klossteinskogen – bo kloss på skog og våg i Kopervik

Vi i Odd Hansen er stolte og glade over å kunne presentere Klossteinskogen. Boligprosjektet vil bestå av et variert boligtilbud med en kombinasjon av eneboliger, rekkehus og leiligheter. 

Klossteinskogen ligger i Klossteinvegen, idyllisk plassert bare noen hundre meter fra flotte Nordalsvågen og med kort vei til Kopervik sentrum. 

Prosjektet vil bestå av 3 eneboliger, 10 rekkehus og 12 leiligheter fordelt på tre bygg – 25 boliger totalt. Eneboligene får BRA på 155 kvm, rekkehusene blir 115 kvm og leilighetene vil ha BRA mellom 87 og 92 kvm.

Alle boligene får moderne arkitektur, smakfull innredning og tidsriktige løsninger. Skulle du ønske å sette ditt eget preg på din nye bolig er du selvsagt velkommen til det.

Boligene i Klossteinskogen vil inneha høy standard, gode plan-løsninger og alt man ellers forventer av et moderne og arkitekt-tegnet boligprosjekt. Prosjektet er tegnet av sivilarkitekt Jan Ove Bjørheim i Arkitektkontoret Brekke Helgeland Brekke. 

1
Planlagt salgsstart

Juni 2022

2
Forventet byggestart

2022

3
Forventet innflytting C2, R1 og E1-3

4.kvartal 2024

4
Forventet innflytting B1

1.kvartal 2025

Dette får du:

Nært: Sjø, sandstrand, skog, skole, barnehage, bysentrum og annen næring.

Trygg oppvekst: Barnevennlig beliggenhet i enden av gate

Mulighet for husbankfinansiering: Vi har fått tilsagn på husbankfinansiering av eneboligene i Klossteinskogen.

Energieffektive boliger: Vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon 

Mange tilvalgsmuligheter: Jo raskere du sikrer deg din favorittbolig, jo flere tilvalgsmuligheter får du. 

Gratis interiørkonsulent: Med på boligkjøpet følger 1 gratis og inspirerende rådgivningstime med interiørkonsulent.

Ca. 25 minutter unna: Haugesund sentrum, Aksdal og Skudeneshavn

Bygget på kvalitet: Klossteinskogen er et boligprosjekt hvor vi viderefører den velkjente Odd Hansen-kvaliteten i alle ledd – fra interesse til innflytting. 

Parkeringsplass ved egen bolig for rekkehus og enebolig, samt mulighet for carport for leilighetene.

Boligvelger

Klikk på ønsket leilighet fra listen eller i bildet under.

Klossteinskogen
Nr Rom Kvm Innskudd Felles
utgifter

Gratis og inspirerende interiørtime med på kjøpet 

Som en bonus inkludert i ditt boligkjøp i Klossteinskogen får du altså 1 gratis og inspirerende time med interiørdesigner og daglig leder i ModerneStil, Anne Helen Kvalevaag. 

Ann Helen, som har drevet interiørdesign- og styling-firmaet sitt i 7 år, vil komme hjem til deg og dine for å se hva som skal til for å gjøre den nye bolig til akkurat deres nye hjem. Hun vil lytte til dine preferanser og behov før hun serverer verdifulle tips rundt belysning, farger, gulv, kjøkken, bad og møbleringsplan.

Boliger med det lille ekstra 

Uteområdene vil bli pent opparbeidet med asfalt/belegningsstein på vei helt frem til inngangspartiet og ellers få fine opparbeide uteområder og beplantning i henhold til arkitektens anvisning.

Den innholdsrike kjøkkeninnredningen inkluderer integrerte hvitevarer som kombiskap, platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning vil gi et sunt og energibesparende inneklima.

Vannbåren varme som standard

Alle boligene i Klossteinskogen blir levert med vannbåren gulvvarme som standardløsning i baderom, entré, oppholdsrom i 1. et. og vaskerom. Om du ønsker det kan du oppgradere til vannbåren gulvvarme også i andre rom.


Området

Klossteinskogen ligger i Klossteinvegen, idyllisk plassert bare noen hundre meter fra flotte Nordalsvågen og med kort vei til Kopervik. 

Kort vei til:

 • Barnehager
 • Skole
 • Turområder
 • Dagligvarebutikker
 • Kjøpesenter
 • Fritidsaktiviteter
 • Svømmehall
 • Kino
 • Kollektivtilbud

Finansiering


Gunstige økonomiske betingelser

Det er søkt om husbankfinansiering for eneboligene i Klossteinskogen, med laveste fastrente er pr februar 2024 på kun 3,7%.
Det er også fordel for deg som kjøper at prisen på boligen er fast og du slipper budrunde. Ved kjøp av ny bolig betaler du bare dokumentavgift av tomteverdien, ikke av boligens verdi slik som en må ved kjøp av bruktbolig.

Borettslag – en fordelaktig boform

Eierformen i rekkehus og leiligheter i Klossteinskogen blir borettslag. Dette betyr at inntil 70% av kjøpesummen er allerede finansiert for deg. I et borettslag eier du din andel i borettslaget, men det er borettslaget som eier selve eiendommen. Det betyr blant annet lavere rente og forutsigbare bokostnader.

Ta kontakt med oss dersom du ønsker tilbud på finansiering, så setter vi deg i kontakt med våre samarbeidspartnere.

Fellesgjelden utgjør den største forskjellen:
Borettslag blir nemlig delvis finansiert gjennom innskudd fra kjøperne og delvis gjennom felles lån for alle andelseierne. Din andel av lånet inngår i fellesutgiftene dine. I tillegg inkluderer felleskostnadene kommunale avgifter og eiendomsskatt, i tillegg til løpende kostnader for vedlikehold, eventuelle vaktmestertjenester, TV, internett og andre goder.

Smidigere vedlikehold

På lang sikt kan det være behov for oppgradering eller vedlikehold av bygningsmassen. Som borettslag er det enklere å ta opp lån til dette da man kan ta sikkerhet i bygget.

Her får du:

 • Godt bomiljø – de fleste kjøper for å bo.
 • Gunstig finansiering med 10 års avdragsfritak
 • Handlingsfrihet – du bestemmer selv om du vil ha, eller nedbetale hele eller deler av fellesgjelden.
 • Garantiordning knyttet til inndriving av felleskostnader – lavere risiko for den enkelte beboer.
 • Mulighet for utleie i inntil 3 år fra overtakelse, eller dersom kjøper har bodd i leiligheten i ett av de to siste årene.

Gode grunner til å velge borettslag:

 • Enkel og trygg hverdag
 • Borettslaget har ansvar for utvendig vedlikehold, inkludert fellesareal og bygninger.
 • Økonomisk gunstig
 • Innskudd skaffer du selv, men fellesgjelden er et langsiktig lån tatt opp av borettslaget.
 • Du eier din egen bolig
 • Svært høy standard på boligen
 • Puss opp som du vil

Meld din interesse

Enten du lurer på kjøpsprosess, byggeprosess, finansiering, overtakelse eller verdivurdering av eksisterende bolig, kan vi svare deg på det aller meste. Besøk oss, ring eller send en epost. Kontakt gjerne prosjektleder direkte.

Abonner på vårt nyhetsbrev og vær først ut med nyheter om Klossteinskogen og generelle nyheter fra Odd Hansen.