Nøkkelinformasjon

Fra kr
2990000
Boligtype
Enebolig
Ledig
6

Selger

Lisa Linn Green

Prosjektselger / Utleieansvarlig

+47 942 88 316

lisa@oddhansen.no

Godkjent i Husbanken!

Sentralt på Vormedal vil det snart vokse frem en hage med kvalitetsrike eneboliger og rekkehus. Mellom Krossneshagens 27 moderne og nøkkelferdige enheter vil det opparbeides grønne, luftige og funksjonelle uteområder med lekeapparater, ulik beplantning og lyskilder.

Det er nå mulig å få inntil 85% Husbankfinansiering på samtlige boliger i Krossneshagen, og laveste fastrente er pr november 2021 på kun 0,72%


Interessert?


Kjøp nå – varmpepumpe verdt 50.000 kr!

De 10 første som legger inn bud på rekkehus eller enebolig, får en varmepumpe verdt 50.000 kr med på kjøpet.

Krossneshagen vil inneha alt man forventer av et moderne boligprosjekt. Som høy standard, smarte planløsninger, gode parkeringsordninger, solrik beliggenhet, tun tilrettelagt for lek og aktivisering – alt skjermet for trafikk.

Med nøkkelferdig og energieffektiv bolig til fastpris er det lang vei til oppussing og vedlikehold, budrunder og skyhøye strømutgifter. Splitter ny bolig i Krossneshagen betyr en ny start i et godt, stressfritt hjem – med den velkjente Odd Hansen-kvaliteten i alle ledd.

Krossneshagen vil bygges i et attraktivt område som byr på mye natur med flotte turområder og stier i både skog, mark og det maritime miljø.

1
Salgstart

3. kvartal 2020

2
Forventet byggestart

1. kvartal 2021

3
Forventet innflytting

2. kvartal 2022

Gravearbeidet er i gang!

Kontakt Lisa for å avtale en trygg visning på tomt, eller i vårt nye visningsstudio på Norheim! Vi tar smittervern på alvor. Husk å ta med munnbind.

De nøkkelferdige boligene leveres med parkett i alle oppholdsrom og en kjøkkeninnredning som inkluderer kombinert kjøleskap/fryseboks, samt integrert stekeovn, oppvaskmaskin og platetopp med induksjon.

Boligenes balanserte ventilasjonen med varmegjenvinning gir et sunt og energibesparende inneklima som du selv kan kjenne på kroppen. Utvendig leveres boligene med royalimpregnert kledning og terrasser på bakkeplan. Noen av eneboligene vil i tillegg få romslige terrasser i 2. etasje.

Besøk vårt visningsstudio!

Avtal gjerne møte med prosjektselger i vårt visningsstudio på Norheim. Visningsstudio er felles med vårt prosjekt på Norheimsmarka.

Boligvelger

Klikk på ønsket leilighet fra listen eller i bildet under.

Krossneshagen
Nr Rom Kvm Pris

Meld din interesse

Enten du lurer på kjøpsprosess, byggeprosess, finansiering, overtakelse eller verdivurdering av eksisterende bolig, kan vi svare deg på det aller meste. Besøk oss, ring eller send en epost. Kontakt gjerne prosjektleder direkte.

Området

De nye boligene får sentral beliggenhet på Vormedal, med kort vei til butikker, barnehage, skoler, svømmehall og andre badevennlige arenaer som Vormedals- og Tuastadvatnet.

Krossneshagen vil bygges i et attraktivt område som byr på mye natur med flotte turområder og stier i både skog, mark og det maritime miljø. Her får beboerne kort vei til Mykje skole. Hakkebakkeskogen barnehage og Kiwi Vormedal. 

Fra Vormedal til Norheim kan man dessuten benytte egen sykkelsti. Like ved Krossneshagen er det også hyppige bussavganger til Norheim og Haugesund, og ellers kort vei til Oasen storsenter og T-forbindelsen.

 • Kjøpesenter

  3,5 km

 • Kollektiv

  200 meter

 • Kiwi Vormedal

  300 meter

 • Mykje skole

  800 meter

 • Barnehage

  550 meter

Finansiering

Gunstige økonomiske betingelser

Prosjektet Krossneshagen er godkjent i Husbanken, og laveste fastrente er pr oktober 2020 på kun 0,92%.

Det er også fordel for deg som kjøper at prisen på boligen er fast og du slipper budrunde. Ved kjøp av ny bolig betaler du bare dokumentavgift av tomteverdien, ikke av boligens verdi slik som en må ved kjøp av bruktbolig.

Salgsgaranti av nåværende bolig

Er du usikker på om du får solgt din nåværende bolig? Odd Hansen kan tilby salgsgaranti når du kjøper ny bolig av oss. I forbindelse med kontraktsinngåelse kan du avtale å inkludere salgsgaranti i kjøpekontrakten.

Vi forutsetter at boligen legges ut for salg 3 måneder før overtagelse og iht. meglers verdivurdering. En salgsgaranti vil dekke rentene på det huslånet du har i dag, inntil kr 10.000,-/mnd. i inntil 12 måneder. Om du ønsker mer informasjon om ordningen så ta kontakt med oss.

Abonner på vårt nyhetsbrev og vær først ut med nyheter om Krossneshagen og generelle nyheter fra Odd Hansen.