Nøkkelinformasjon

Fra kr
3490000
Boligtype
Enebolig
Ledig
9

Selger

Asbjørn Hovland

Salgssjef

913 07 790

asbjorn@oddhansen.no

Trinn 1 er utsolgt – nå lanserer vi trinn 2!

Sentralt på Vormedal vokser det frem en hage med kvalitetsrike eneboliger og rekkehus. Mellom Krossneshagens 27 moderne og nøkkelferdige enheter vil det opparbeides grønne, luftige og funksjonelle uteområder med lekeapparater, ulik beplantning og lyskilder.

Det er mulig å få Husbankfinansiering på samtlige boliger i Krossneshagen, og laveste fastrente er pr august 2023 på kun 3,1%.

Se vår nye reklamefilm om Krossneshagen HER!

Interessert?

Godkjent i Husbanken!

Krossneshagen vil inneha alt man forventer av et moderne boligprosjekt. Som høy standard, smarte planløsninger, gode parkeringsordninger, solrik beliggenhet, tun tilrettelagt for lek og aktivisering – alt skjermet for trafikk.

Med nøkkelferdig og energieffektiv bolig til fastpris er det lang vei til oppussing og vedlikehold, budrunder og skyhøye strømutgifter. Splitter ny bolig i Krossneshagen betyr en ny start i et godt, stressfritt hjem – med den velkjente Odd Hansen-kvaliteten i alle ledd.

Krossneshagen vil bygges i et attraktivt område som byr på mye natur med flotte turområder og stier i både skog, mark og det maritime miljø.

Velkommen innom vår nye visningsbolig

Boligenes balanserte ventilasjonen med varmegjenvinning gir et sunt og energibesparende inneklima som du selv kan kjenne på kroppen. Utvendig leveres boligene med royalimpregnert kledning og terrasser på bakkeplan. Noen av eneboligene vil i tillegg få romslige terrasser i 2. etasje.

1
Salgstart trinn 2

1. kvartal 2022

2
Forventet innflytting Trinn 1

3. kvartal 2022

3
Forventet innflytting Rekke E2 og R3

Antatt 2.kvartal 2023

4
Forventet innflytting Rekke R2 og E1

2.kvartal 2025

Se vår reklamefilm fra Krossneshagen

Boligvelger

Klikk på ønsket leilighet fra listen eller i bildet under.

Krossneshagen

Meld din interesse

Enten du lurer på kjøpsprosess, byggeprosess, finansiering, overtakelse eller verdivurdering av eksisterende bolig, kan vi svare deg på det aller meste. Besøk oss, ring eller send en epost. Kontakt gjerne prosjektleder direkte.

Området

De nye boligene får sentral beliggenhet på Vormedal, med kort vei til butikker, barnehage, skoler, svømmehall og andre badevennlige arenaer som Vormedals- og Tuastadvatnet.

Krossneshagen vil bygges i et attraktivt område som byr på mye natur med flotte turområder og stier i både skog, mark og det maritime miljø. Her får beboerne kort vei til Mykje skole. Hakkebakkeskogen barnehage og Kiwi Vormedal. 

Fra Vormedal til Norheim kan man dessuten benytte egen sykkelsti. Like ved Krossneshagen er det også hyppige bussavganger til Norheim og Haugesund, og ellers kort vei til Oasen storsenter og T-forbindelsen.

 • Kjøpesenter

  3,5 km

 • Kollektiv

  200 meter

 • Kiwi Vormedal

  300 meter

 • Mykje skole

  800 meter

 • Barnehage

  550 meter

Finansiering

Gunstige økonomiske betingelser

Prosjektet Krossneshagen er godkjent i Husbanken, og laveste fastrente er pr mars 2023 på 2,4 %.

Det er også fordel for deg som kjøper at prisen på boligen er fast og du slipper budrunde. Ved kjøp av ny bolig betaler du bare dokumentavgift av tomteverdien, ikke av boligens verdi slik som en må ved kjøp av bruktbolig.

Salgsgaranti av nåværende bolig

Er du usikker på om du får solgt din nåværende bolig? Odd Hansen kan tilby salgsgaranti når du kjøper ny bolig av oss. I forbindelse med kontraktsinngåelse kan du avtale å inkludere salgsgaranti i kjøpekontrakten.

Vi forutsetter at boligen legges ut for salg 3 måneder før overtagelse og iht. meglers verdivurdering. En salgsgaranti vil dekke rentene på det huslånet du har i dag, inntil kr 10.000,-/mnd. i inntil 12 måneder. Om du ønsker mer informasjon om ordningen så ta kontakt med oss.

Abonner på vårt nyhetsbrev og vær først ut med nyheter om Krossneshagen og generelle nyheter fra Odd Hansen.