Norheimsmarka trinn 3

Nøkkelinformasjon

Fra kr
4490000
Boligtype
Borettslag
Ledig
23

Selger

Asbjørn Hovland

Salgssjef

913 07 790

asbjorn@oddhansen.no

Tredje og siste byggetrinn av Norheimsmarka er nå for salg. De 25 flotte og moderne eneboligene og rekkehusene er dermed siste mulighet til å kjøpe splitter ny bolig i dette suksessprosjektet.

Akkurat nå bygger vi Norheimsmarka Hageby – 60 boliger bestående av eneboliger, rekkehus og leiligheter. Her vil beboerne leve i boliger med høye kvaliteter og kort vei til en rekke fritidsaktiviteter, shoppingmuligheter og flotte turområder.

Eneboligene vil alle få et bruksareal på 148 m2 , rekkehusene 118 m2 og leilighetene mellom 60 og 130 m2. Alle enhetene får blant annet vannbåren gulvvarme samt nye smarte og tekniske løsninger som er miljøvennlige, økonomisk bærekraftige og ikke minst gir god komfort og behagelig økonomisk forutsigbarhet for fremtidige beboere.

Se vår reklamefilm om Norheimsmarka HER!

Interessert?

Med store vindusflater vil alle boenhetene få tilførsel av mye naturlig dagslys. Alle boligene har romslige terrasser mens eneboligene og flere av rekkehusene også får store takterrasser.  

Midt i hjertet av prosjektet, innrammet av alle de ulike boligene, får Norheimsmarka Hageby et felles, stort tun med gode rom for sosialisering, lek og avslapping ute i det fri. Uteområdet blir utstyrt med belysning, beplantning, parkbenker og andre utemøbler samt sandkasser, klatrestativ, føyser og rutsjebaner for hagebyens yngste.

Boligvelger

Klikk på ønsket leilighet fra listen eller i bildet under.

Norheimsmarka trinn 3
Norheimsmarka trinn 3

Nr Rom Kvm Innskudd Felles
utgifter

Se byggetrinn 1-2

Velkommen innom vår nye visningsbolig

Her kan du selv se og oppleve de mange komfortable kvalitetene til dette flotte boligprosjektet. Kontakt oss for å avtale visning når det passer for deg.

1
Planlagt byggestart

1. kvartal 2024

2
Forventet ferdigstilling R2 3+4

2. kvartal 2025

3
Forventet ferdigstilling E1

3. kvartal 2025

Klikk deg inn i modellen og se området

Ønsker du å se solforhold og den fine beliggenheten i forhold til omgivelsene i Norheimsmarka kan du enkelt navigere deg rundt i prosjektet i vår webmodell

Se webmodell

Vi anbefaler å bruke kombinasjon av mus og tastatur (for de som er på pc) for å navigere deg enkelt rundt i modellen.
Modellen fungerer også helt fint på touch-skjerm.
Det er lagt inn forhåndsdefinerte utsiktpunkter, og disse viser et utvalg av boliger og hvilken utsikt de får.

w – zoom inn
A – til høyre
S – zoom ut
D – til venstre

Q – ned
E – opp


Dette får du i Norheimsmarka:

 • Sentral, men likevel rolig og tilbaketrukket beliggenhet
 • Alle boligene får gode solforhold og romslige terrasser
 • Vannbåren varme i gulv
 • Mulighet for skreddersøm – du bestemmer!
 • Egen parkering, tilrettelagt for å kunne montere hurtigladning av EL-bil
 • Royalimpregnert kledning – mindre vedlikehold
 • Salgsgaranti av nåværende bolig

Se vår reklamefilm fra Norheimsmarka
Nærhet til næring og aktiviteter

I umiddelbar nærhet finner beboerne i Norheimsmarka Hageby trampolinepark, padel-hall, det flotte idrettsanlegget til SK Nord med fotball- og løpebaner og en idrettshall, samt et bredt spekter med butikker innen ulike sjangre med Oasen storsenter og andre større næringsaktører like ved.

I nærhet til sine boliger vil beboerne også få skoler, barnehager og Norheimskogen – en ypperlig destinasjon om du og dine liker du å tusle på tur med termos i sekken, omringet av naturens lyder og flotte terreng. I Norheimskogen kan du også padle i kano på idylliske og mystiske skogsvann, fiske ørret eller få opp pulsen ikledd joggesko eller sittende på sykkelsetet langs km på km med skogsveier og stier.

Boligkjøperne i Norheimsmarka Hageby kan se langt etter oppussing, vedlikehold, budrunder og høye bokostnader. Alt er nytt, ubrukt og med de gode og velkjente Odd Hansen-kvalitetene i alle ledd. Boligene kjøpes til fastpris.

God strøm av komfort

I en bolig med vannbåren gulvvarme, som alle i Norheimsmarka Hageby, får du tilført varme fra varmtvann som sirkulerer i rør i boligens gulv. Dette gir god og jevn varme, uten at radiatorer eller panelovner opptar plass i rommene.

Det vil bli tilrettelagt for etablering av lading for alle typer el- og hybridbiler på alle parkeringsplasser i prosjektet. Haugaland Kraft/Altibox leverer infrastruktur for fiber til stabilt og lynraskt nett og TV-forbindelse.

Integrerte og inkluderte hvitevarer

Integrerte hvitevarer fra Siemens er inkludert i standardleveransen i Norheimsmarka Hageby. Det leveres kombinert kjøl-/ fryseskap, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og stekeovn montert i høyskap uten tillegg i pris.

Skulle du ha ønsker om andre løsninger enn våre standardleveranser, har du mange tilvalgsmuligheter. Og jo tidligere du involverer deg i bygge- og kjøpsprosessen, jo flere valg får du. Vi i Odd Hansen bygger din bolig, ikke vår.

Fordeler ved å kjøpe helt ny bolig hos Odd Hansen

 • Enkel og behagelig bygge- og kjøpsprosess
 • Sett ditt eget preg på boligen med tidlig interesse
 • Lave vedlikeholdskostnader
 • Miljøvennlig og kostnadseffektiv oppvarming, som gir lave boutgifter
 • 5-års garanti
 • Lav dokumentavgift
 • Gunstig finansiering med 10 års avdragsfritak.

 

Meld din interesse

Enten du lurer på kjøpsprosess, byggeprosess, finansiering, overtakelse eller verdivurdering av eksisterende bolig, kan vi svare deg på det aller meste. Besøk oss, ring eller send en epost. Kontakt gjerne prosjektleder direkte.


Borettslag – en fordelaktig boform

Eierformen i salgstrinn 3 blir borettslag. I et borettslag eier du din andel i borettslaget, men det er borettslaget som eier selve eiendommen. Det betyr blant annet lavere rente og forutsigbare bokostnader.


Fellesgjelden utgjør den største forskjellen:
Borettslag blir nemlig delvis finansiert gjennom innskudd fra kjøperne og delvis gjennom felles lån for alle andelseierne. Din andel av lånet inngår i fellesutgiftene dine. I tillegg inkluderer felleskostnadene kommunale avgifter og eiendomsskatt, i tillegg til løpende kostnader for vedlikehold, eventuelle vaktmestertjenester, TV, internett og andre goder.

Smidigere vedlikehold

På lang sikt kan det være behov for oppgradering eller vedlikehold av bygningsmassen. Som borettslag er det enklere å ta opp lån til dette da man kan ta sikkerhet i bygget.

Her får du:

 • Godt bomiljø – de fleste kjøper for å bo.
 • Gunstig finansiering med 10 års avdragsfritak
 • Handlingsfrihet – du bestemmer selv om du vil ha, eller nedbetale hele eller deler av fellesgjelden.
 • Garantiordning knyttet til inndriving av felleskostnader – lavere risiko for den enkelte beboer.
 • Mulighet for utleie i inntil 3 år fra overtakelse, eller dersom kjøper har bodd i boligen i ett av de to siste årene.

Gode grunner til å velge borettslag:

 • Enkel og trygg hverdag
 • Borettslaget har ansvar for utvendig vedlikehold, inkludert fellesareal og bygninger.
 • Økonomisk gunstig
 • Innskudd skaffer du selv, men fellesgjelden er et langsiktig lån tatt opp av borettslaget.
 • Du eier din egen bolig
 • Svært høy standard på boligen
 • Puss opp som du vil

Abonner på vårt nyhetsbrev og vær først ut med nyheter om Norheimsmarka og generelle nyheter fra Odd Hansen.

Finansiering

Gunstige økonomiske betingelser

Det er også fordel for deg som kjøper at prisen på boligen er fast og du slipper budrunde. Ved kjøp av ny bolig betaler du bare dokumentavgift av tomteverdien, ikke av boligens verdi slik som en må ved kjøp av bruktbolig.

Salgsgaranti av nåværende bolig

Er du usikker på om du får solgt din nåværende bolig? Odd Hansen kan tilby salgsgaranti når du kjøper ny bolig av oss. I forbindelse med kontraktsinngåelse kan du avtale å inkludere salgsgaranti i kjøpekontrakten.

Vi forutsetter at boligen legges ut for salg 3 måneder før overtagelse og iht. meglers verdivurdering. En salgsgaranti vil dekke rentene på det huslånet du har i dag, inntil kr 10.000,-/mnd. i inntil 12 måneder. Om du ønsker mer informasjon om ordningen så ta kontakt med oss.