Velg leilighet fra listen eller fasadebildet under.

Sagvåg Terrasse, Stord
Nr Rom Kvm Pris
 • Kontakt meg

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Nyhetsbrev

Som mottaker av nyhetsbrev for Sagvåg Terrasse, Stord vil du få tilsendt informasjon rundt salg, bygging og alltid være først ut med generelle nyheter om prosjektet.

Du kan også navigere ved hjelp av piltastene på tastaturet

 • Kontakt meg

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

 

 SALGET ER I GANG!

Sagvåg Terrasse ligger i Sagvåg på Stord og skal bygges på «den gamle skuletomten».

 

Dei 20 leilegheitene i Sagvåg Terrasse varierer i storleik frå 78 m2 til 122 m2. Alle leilegheitene blir på eitt plan. Leilegheitene vert sjølveigde der eigarane får skøyte på sin eigen leilegheit.

Garasjeplass med heis frå garasjeanlegget og opp til leilegheitene og eigen bod er inkludert i prisen. Det er søkt husbankfinansiering på alle leilegheitene under 90 m2. Fellesutgiftene vil av erfaring bli ca. kr 30,- pr. m2 leilegheit pr. månad. Dette dekker oppvarming av heile leilegheita. samt før oppvarming av varmt vatn, forsikring, trappevask, fiberoptikk med TV og data, straum til fellesområda, vaktmester, vedlikehaldsfond og forretningsføring av sameiget.

Leilegheitene fylgjer dei nyaste byggeforskriftene, som mellom anna krev at store deler av energibruken skal vera miljøvennlig. Me løyser dette med effektive varmepumper som hentar energi frå jordvarme og produserer varmt vatn som vert sendt ut til den enkelte leilegheita både som golvvarme og før oppvarming av forbruksvatn. Alle leilegheitene får også sprinkelanlegg for auka branntryggleik.

 

 

 

Gunstige med husbankfinansiering

Det er søkt husbankfinansiering for Sagvåg Terrasse, laveste fastrente er pr januar 2020 på kun 1,99%, som gir en pris på 3.565,- pr mnd for rimeligste leilighet. 

Beløpet er beregnet ut ifra 20% egenkapital, 1,99 % lånerente i Husbanken, avdragsfrihet og etter 22% skattefradrag.

Det er også fordel for deg som kjøper at prisen på boligen er fast og du slipper budrunde.  Ved kjøp av ny bolig betaler du bare dokumentavgift av tomteverdien, ikke av boligens verdi slik som en må ved kjøp av bruktbolig.

Enten du lurer på kjøpsprosess, byggeprosess, finansiering, overtakelse eller verdivurdering av eksisterende bolig, kan vi svare deg på det aller meste. Besøk oss, ring eller send en epost. Kontakt gjerne prosjektleder direkte.

 • Odd Hansen Prosjekt AS

  Odd Hansen Prosjekt AS

  Sundevegen 20
  4250 Kopervik

 • Elisabeth Nonås Fylkesnes

  Eigedomsmegler MNEF Aktiv Nybygg

  97 06 16 85

  enf@aktiv.no

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.