Smedasundet 1, Haugesund

Nyhetsbrev

Som mottaker av nyhetsbrev for Smedasundet 1, Haugesund vil du få tilsendt informasjon rundt salg, bygging og alltid være først ut med generelle nyheter om prosjektet.

Du kan også navigere ved hjelp av piltastene på tastaturet

 • Kontakt meg

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Velkommen på trygg visning i S1! 

Odd Hansen legger til rette for trygge og hyggelige visninger med så lav smitterisiko for coronaviruset som overhodet mulig. Vi møter deg blant annet med et smil, og ikke en håndhilsen 😊

I tiden fremover vil vi arrangere private visninger hvor alle forhåndsregler og pålegg rundt hygiene og smittevern overholdes med største grundighet. Ønsker du å komme på visning av en bolig du har spesielt godt øye til, kontakter du oss på telefon, mail eller via sosiale medier, så finner vi et passende tidspunkt.

Takk for at du med største selvfølgelighet tar del i den nasjonale og solidariske dugnaden. Beskytt deg selv slik at du også beskytter andre.

 

SE PROSPEKT 

 

En leilighet på kanten av sundet. Med vannbåren gulvvarme, lave bokostnader, høy takhøyde, kort vei til sentrum, sjøutsikt, romslig terrasse og store vindusflater som gir mengder med naturlig lys. Høres dette fristende ut, er Smedasundet 1 trolig et ypperlig valg av bolig for deg og dine. Valgmulighetene ved sjøkanten minsker imidlertid i et vanvittig tempo.

Akkurat nå er det kun 2 ledige leiligheter i byggetrinn 3, som er innflytningsklare allerede før sommeren. I bygg 4 er det kun 3 ledige leiligheter, og i bygg 5 er det nå 10 ledige leiligheter. 

 

Nå har vi gleden av å invitere til nye visninger i Smedasundet 1 – denne gang i andre byggetrinn. Dette er en unik mulighet for å se de flotte leilighetene før de heldige kjøperne flytter inn.

Alle leilighetene har luftig takhøyde, vannbåren gulvvarme og romslige terrasser med sjøutsikt. Kontakt Asbjørn Hovland eller Kjetil Alvheim for å avtale omvisning på tomten og visning av leilighetene.

 

Byggetrinn 5, Jiggermast, er nå for salg!

Vi i Odd Hansen har nå altså åpnet salget av byggetrinn 5. Jiggermast er det siste byggetrinnet som vil ligge like ved vannet og kaipromenaden. Byggets 29 leiligheter får alle blant mye vannbåren gulvvarme, sjøutsikt fra romslig terrasse og store vindusflater som gir mye naturlig lys til de luftige og kvalitetsrike leilighetene.

Vi er stolte og glade over å kunne si at boligprosjektet har fått en mottagelse i markedet som overgår alle våre forventninger.

 

 

Byggingen er i gang – byggetrinn 1 og 2 er utsolgt!

Smedasundet 1 – en ny standard leiligheter med basseng og kaipromenade – på kanten av sjøen og sentrum.

Smedasundet 1 vil bestå av totalt 7 byggetrinn og 150 leiligheter. Byggingen av første trinn Baugspryd er godt i gang og har forventet ferdigstillelse 3. kvartal 2019.

Fokkemast er andre byggetrinn og er antatt ferdigstilt i 3. kvartal 2019. Bygget vil ligge som nummer 2 fra sør og ha totalt 24 leiligheter. Stormast er tredje byggetrinn og er antatt ferdigstilt i 2. kvartal 2020. Bygget vil ligge som nummer 3 fra sør og ha totalt 24 leiligheter.

Fjerde byggetrinn Kryssmast, har antatt byggestart 2. kvartal 2019, og antatt ferdigstillelse 4. kvartal 2020.

Alle byggetrinn er godkjent for Husbankfinansiering på leilighetene som er under 90kvm.

 

I denne artikkelen i Haugesunds Avis (krever abonnement) kan du lese om kjøpere som allerede har flyttet inn i disse to byggene.

 

Lave bokostnader

Med leilighet i Smedasundet bor du sentralt og maritimt – med utsikt til havet og med eget basseng utenfor inngangsdøra.

Her får du vannbåren gulvvarme, sjøutsikt, lave bokostnader, felles oppvarmet utendørsbasseng og ingen betaling før overtagelse.

Kostnad per mnd fra 2.135,- med husbankfinansiering med lånerente fra Husbanken på 1,99%.

Beløpet er beregnet ut ifra 20% egenkapital, 1,99% lånerente i Husbanken, avdragsfrihet og etter 22% skattefradrag per januar 2020. 

Det er også fordel for deg som kjøper at prisen på boligen er fast og du slipper budrunde.  Ved kjøp av ny bolig betaler du bare dokumentavgift av tomteverdien, ikke av boligens verdi slik som en må ved kjøp av bruktbolig.

Salgsgaranti av nåværende bolig

Er du usikker på om du får solgt din nåværende bolig? Odd Hansen kan tilby salgsgaranti når du kjøper ny bolig av oss. I forbindelse med kontraktsinngåelse kan du avtale å inkludere salgsgaranti i kjøpekontrakten. Vi forutsetter at boligen legges ut for salg 3 måneder før overtagelse og iht. meglers verdivurdering. En salgsgaranti vil dekke rentene på det huslånet du har i dag, inntil kr 10.000,-/mnd. i inntil 12 måneder.

Dette får du i Smedasundet 1:
 • Oppvarmet utendørsbasseng med arkitekttegnet garderobeanlegg
 • Husbankfinansiering på leiligheter opptil 90 kvm
 • Kaipromenade
 • Lave bokostnader
 • Vannbåren gulvvarme
 • Takhøyde 250/260 cm
 • Sjøutsikt fra terrassen din
 • Ingen betaling før overtagelse
 • Stor valgfrihet hos våre underleverandører
 • Mulighet for å kjøpe flere parkeringsplasser
 • Tilrettelagt for sykkel i tillegg til disponering av sameiets egne el-sykler
 • Mulighet for smarthusteknologi
 • Boligsalgsforsikring
 • Oppvarmet inngangsparti

Hoveddelen av leilighetene i Smedasundet 1 får takhøyde på 250 cm. I de mest eksklusive toppleilighetene vil det imidlertid være hele 260 cm mellom tak og gulv.

I S1 bygger vi store, solrike terrasser hvor alle beboerne kan nyte morgenkaffen og den gode utsikten mot Karmsundet. I forbindelse med reguleringen av S1 er det også lagt inn mulighet for innglassing av terrassen din.

Eget garasjeanlegg

S1 får et lukket garasjeanlegg på 3. etasjer hvor beboerne kan kjøpe èn eller flere p-plasser. Det blir også etablert en egen bilpleieplass hvor du kan vaske og stelle bilen din. Gjesteparkering etableres i tillegg til garasjeanlegg

Dansk kvalitetskjøkken

Juleselskap, middag til storfamilien, nistepakkeproduksjon i ekspressfart eller en lang, døsig søndagsfrokost med utsikt utover Karmsundet. Dansk kvalitetsdesign levert av lokal ekspertise skal sikre gastronomiske og sosiale hyggestunder i et kjøkken du skal trives med i mange, mange år. Ditt nye kjøkken i Smedasundet 1 blir levert av Designa. Kjøkkenet i S1 blir levert med størrelse i henhold til plantegning. Videre leveres kjøkkenet med over- og underskap, samt integrerte hvitevarer fra Siemens, som platetopp, komfyr, kjøleskap (kjøl-og-frys) og oppvaskmaskin. Å sikre en trygg og lokal kjøkkenleverandør er viktig i et så eksklusivt prosjekt som Smedasundet 1. Derfor fortsetter vi vårt gode og lange samarbeid med Designa, som også er kjøkkenleverandør til alle våre totalt 150 leiligheter i Beverskaret i Haugesund og Utsikten i Tysvær. Med vårt partnerskap har vi opparbeidet oss gode rutiner som gir trygghet for deg som kjøper. Vi vet at vår faste samarbeidspartner Designa kan tilby alt du trenger til ditt nye kjøkken – selve hjertet i din nye leilighet.

Baderom fra Comfort Karmøy

Med Comfort Karmøy på laget har vi i Odd Hansen en grundig, dyktig og erfaren underleverandør som sikrer at innflytterne i Smedasundet 1 får dager med både gode første og siste inntrykk. Comfort Karmøy vil i Smedasundet 1 levere baderommenes innredning, møblement og stå for sikker montering. Med på kjøpet får du tryggheten det innebærer å kunne stole på rørleggere med lidenskap for faget. Comfort Karmøy har med rette mottatt smilefjes og andre klapp på skulderen fra mange av dem som har flyttet inn i Beverskaret. Leilighetene i Smedasundet 1 byr på varierte planløsninger, og i flere av dem er det også lagt opp til to bad. Til hovedbadet leverer Comfort Karmøy innredning bestående av servantskap med en bredde på ca. 120 cm, med overskap og speil.

Italiensk for nyinnflyttede

Odd Hansen og underleverandør Frøland Flis gir deg en enestående anledning til å skreddersy ditt bad i Smedasundet 1. Her har du full valgfrihet blant alle fliser og all skifer i sortimentet til vår erfarne flisleverandør. Som medlem av Norfloor, Norges største fliskjede, kan Frøland tilby kundene et unikt og variert utvalg av italienske fliser. Norfloors produktspekter inneholder alt fra det klassiske til det mest moderne av design på fliser. Odd Hansen har også mange fornøyde kjøpere i Beverskaret som fremhever kvaliteten og valgfriheten man har hos Frøland, som i Smedasundet 1 leverer fliser både til bad og vaskerom.

 

Beliggenhet

Kaipromenaden. Lekeplassene. De store, grønne gressplenene. Sittegruppene. Du trenger bare å se ut vinduet ditt for å skjønne at det blir mer enn helt ok å tilbringe også denne dagen mellom byggene i Smedasundet 1.

Smedsundet 1 vil ligge ved kanten av Karmsundet, like vest for Kiwi Salhusvegen og i den vestlige enden av Gloppegata – rundt 1,5 km fra Haugesund sentrum. I nærområdet finner du flere barnehager, samt Lillesund barneskole, Håvåsen ungdomsskole og Karmsund videregående skole. I Salhusvegen er det gode og hyppige muligheter for å bruke kollektivtransport i form av buss som ruller både mot nord og sør.

Funksjonelle fellesområder

Hvert byggetrinn får eget uteområde som blir pent opparbeidet med murer, gangstier, beplantning og belysning. Veier og parkeringsplasser asfalteres og kai blir oppført i betong, kombinert med dekke av tre. På kaiområdet blir det også sittebenker i grove eikestokker og møblering med søppelstativ og solbenker i cortenstål.

Inngangspartiene i Smedsundet 1 vil få et forseggjort preg med skifer på gulvet, gulvvarme og andre gjennomførte detaljer. Mellom plenarealene, veiene og stiene legges en stålkant av cortenstål. Fellesarealene blir utformet i samarbeid med interiørarkitekt. I materialvalget er det lagt vekt på funksjonalitet, lys og estetikk.

Det etableres lekeplasser med maritimt preg og sittegrupper fordelt på hele fellesområdet. Det er valgt vedlikeholdsfrie og naturlige lekeapparater i Robinia-tre og det legges gummidekke og sandbassenger som underlag.

 

Enten du lurer på kjøpsprosess, byggeprosess, finansiering, overtakelse eller verdivurdering av eksisterende bolig, kan vi svare deg på det aller meste. Besøk oss, ring eller send en epost. Kontakt gjerne prosjektleder direkte.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.