Byggingen er i gang – få ledige leiligheter i første byggetrinn!

Smedasundet 1 – en ny standard leiligheter med basseng og kaipromenade – på kanten av sjøen og sentrum.

Smedasundet 1 vil bestå av totalt 7 byggetrinn og 150 leiligheter. Baugspryd er første byggetrinn, ligger lengst sør og består av totalt 21 leiligheter. Byggingen av Baugspryd er i gang og forventet ferdigstillelse er sommer 2019.

Dette får du i Smedasundet 1:
 • Oppvarmet utendørsbasseng med arkitekttegnet garderobeanlegg
 • Husbankfinansiering på leiligheter opptil 90 kvm
 • Kaipromenade
 • Lave bokostnader
 • Vannbåren gulvvarme
 • Takhøyde 250/260 cm
 • Sjøutsikt fra terrassen din
 • Ingen betaling før overtagelse
 • Stor valgfrihet hos våre underleverandører
 • Mulighet for å kjøpe flere parkeringsplasser
 • Tilrettelagt for sykkel i tillegg til disponering av sameiets egne el-sykler
 • Mulighet for smarthusteknologi
 • Boligsalgsforsikring
 • Oppvarmet inngangsparti

Hoveddelen av leilighetene i Smedasundet 1 får takhøyde på 250 cm. I de mest eksklusive toppleilighetene vil det imidlertid være hele 260 cm mellom tak og gulv.

I S1 bygger vi store, solrike terrasser hvor alle beboerne kan nyte morgenkaffen og den gode utsikten mot Karmsundet. I forbindelse med reguleringen av S1 er det også lagt inn mulighet for innglassing av terrassen din.

Eget garasjeanlegg

S1 får et lukket garasjeanlegg på 3. etasjer hvor beboerne kan kjøpe èn eller flere p-plasser. Det blir også etablert en egen bilpleieplass hvor du kan vaske og stelle bilen din. Gjesteparkering etableres i tillegg til garasjeanlegg

Dansk kvalitetskjøkken

Juleselskap, middag til storfamilien, nistepakkeproduksjon i ekspressfart eller en lang, døsig søndagsfrokost med utsikt utover Karmsundet. Dansk kvalitetsdesign levert av lokal ekspertise skal sikre gastronomiske og sosiale hyggestunder i et kjøkken du skal trives med i mange, mange år. Ditt nye kjøkken i Smedasundet 1 blir levert av Designa. Kjøkkenet i S1 blir levert med størrelse i henhold til plantegning. Videre leveres kjøkkenet med over- og underskap, samt integrerte hvitevarer fra Siemens, som platetopp, komfyr, kjøleskap (kjøl-og-frys) og oppvaskmaskin. Å sikre en trygg og lokal kjøkkenleverandør er viktig i et så eksklusivt prosjekt som Smedasundet 1. Derfor fortsetter vi vårt gode og lange samarbeid med Designa, som også er kjøkkenleverandør til alle våre totalt 150 leiligheter i Beverskaret i Haugesund og Utsikten i Tysvær. Med vårt partnerskap har vi opparbeidet oss gode rutiner som gir trygghet for deg som kjøper. Vi vet at vår faste samarbeidspartner Designa kan tilby alt du trenger til ditt nye kjøkken – selve hjertet i din nye leilighet.

Baderom fra Comfort Karmøy

Med Comfort Karmøy på laget har vi i Odd Hansen en grundig, dyktig og erfaren underleverandør som sikrer at innflytterne i Smedasundet 1 får dager med både gode første og siste inntrykk. Comfort Karmøy vil i Smedasundet 1 levere baderommenes innredning, møblement og stå for sikker montering. Med på kjøpet får du tryggheten det innebærer å kunne stole på rørleggere med lidenskap for faget. Comfort Karmøy har med rette mottatt smilefjes og andre klapp på skulderen fra mange av dem som har flyttet inn i Beverskaret. Leilighetene i Smedasundet 1 byr på varierte planløsninger, og i flere av dem er det også lagt opp til to bad. Til hovedbadet leverer Comfort Karmøy innredning bestående av servantskap med en bredde på ca. 120 cm, med overskap og speil.

Italiensk for nyinnflyttede

Odd Hansen og underleverandør Frøland Flis gir deg en enestående anledning til å skreddersy ditt bad i Smedasundet 1. Her har du full valgfrihet blant alle fliser og all skifer i sortimentet til vår erfarne flisleverandør. Som medlem av Norfloor, Norges største fliskjede, kan Frøland tilby kundene et unikt og variert utvalg av italienske fliser. Norfloors produktspekter inneholder alt fra det klassiske til det mest moderne av design på fliser. Odd Hansen har også mange fornøyde kjøpere i Beverskaret som fremhever kvaliteten og valgfriheten man har hos Frøland, som i Smedasundet 1 leverer fliser både til bad og vaskerom.

 

Odd Hansen Prosjekt AS

Odd Hansen

Sundvegen 20
4250 Kopervik

Del på e-post
Smedasundet 1 byggetr. 1
Smedasundet 1 byggetr. 1
Nr Rom Kvm Pris
 • Kontakt meg

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Beliggenhet

Kaipromenaden. Lekeplassene. De store, grønne gressplenene. Sittegruppene. Du trenger bare å se ut vinduet ditt for å skjønne at det blir mer enn helt ok å tilbringe også denne dagen mellom byggene i Smedasundet 1.

Smedsundet 1 vil ligge ved kanten av Karmsundet, like vest for Kiwi Salhusvegen og i den vestlige enden av Gloppegata – rundt 1,5 km fra Haugesund sentrum. I nærområdet finner du flere barnehager, samt Lillesund barneskole, Håvåsen ungdomsskole og Karmsund videregående skole. I Salhusvegen er det gode og hyppige muligheter for å bruke kollektivtransport i form av buss som ruller både mot nord og sør.

Funksjonelle fellesområder

Hvert byggetrinn får eget uteområde som blir pent opparbeidet med murer, gangstier, beplantning og belysning. Veier og parkeringsplasser asfalteres og kai blir oppført i betong, kombinert med dekke av tre. På kaiområdet blir det også sittebenker i grove eikestokker og møblering med søppelstativ og solbenker i cortenstål.

Inngangspartiene i Smedsundet 1 vil få et forseggjort preg med skifer på gulvet, gulvvarme og andre gjennomførte detaljer. Mellom plenarealene, veiene og stiene legges en stålkant av cortenstål. Fellesarealene blir utformet i samarbeid med interiørarkitekt. I materialvalget er det lagt vekt på funksjonalitet, lys og estetikk.

Det etableres lekeplasser med maritimt preg og sittegrupper fordelt på hele fellesområdet. Det er valgt vedlikeholdsfrie og naturlige lekeapparater i Robinia-tre og det legges gummidekke og sandbassenger som underlag.

Du kan også navigere ved hjelp av piltastene på tastaturet

 • Kontakt meg

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Enten du lurer på kjøpsprosess, byggeprosess, finansiering, overtakelse eller verdivurdering av eksisterende bolig, kan vi svare deg på det aller meste. Besøk oss, ring eller send en epost. Kontakt gjerne prosjektleder direkte.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.