Smedasundet 1

Nøkkelinformasjon

Fra kr
2040000
Boligtype
Leilighet
Innflytting
Innflyttingsklare nå
Ledig
3

Selger

Asbjørn Hovland

Salgssjef

913 07 790

asbjorn@oddhansen.no

Siste sjanse i Smedasundet 1

Nesten alle 150 boligene er nå solgt. Med kun fire ledige leiligheter igjen, går vår rolle i dette unike suksessprosjektet mot slutten. Snart er det ingen av våre håndverkere og snekkerbelter å se ved verken bassengkanten, kaipromenaden eller på de siste snart innflyttingsklare leilighetenes romslige terrasser. Kun unge, voksne og enda litt voksnere beboere, som bor og lever sine liv ved sundet – akkurat slik det skal være.


Alle byggene 1 til 7 er nå ferdige og bebodd.

Skroll ned for å se hvilken av de siste ledige leilighetene som kan bli din.


Interessert?

Alle leilighetene har luftig takhøyde, vannbåren gulvvarme og romslige terrasser med sjøutsikt.

Smedasundet 1 vil bestå av totalt 7 byggetrinn og 150 leiligheter.

Vi er stolte og glade over å kunne si at boligprosjektet har fått en mottagelse i markedet som overgår alle våre forventninger.

Se vår presentasjonsfilm for prosjektet HER!

Velkommen i vår visningsleilighet

Kanskje ser du helt klart for deg hvordan du vil ha det; fargene, møblene og hva du skal ha på veggene. Gardiner eller persienner, eller ha det helt åpent? Vil den gamle godstolen passe inn?

Vi har nå alt på plass i en helt ny visningsleilighet. Her får du muligheten til å utforske de gode kvalitetene,
romfølelsen og materialvalg leilighetene har å by på.

Kontakt Asbjørn for å avtale visning.

Boligvelger

Klikk på ønsket leilighet fra listen eller i bildet under.

Smedasundet 1
Smedasundet 1


Smedasundet 1 – en ny standard leiligheter med basseng og kaipromenade – på kanten av sjøen og sentrum.

Hoveddelen av leilighetene i Smedasundet 1 får takhøyde på 250 cm. I de mest eksklusive toppleilighetene vil det imidlertid være hele 260 cm mellom tak og gulv.

I S1 bygger vi store, solrike terrasser hvor alle beboerne kan nyte morgenkaffen og den gode utsikten mot Karmsundet. I forbindelse med reguleringen av S1 er det også lagt inn mulighet for innglassing av terrassen din.

Med leilighet i Smedasundet bor du sentralt og maritimt – med utsikt til havet og med eget basseng utenfor inngangsdøra.

Dette får du i Smedasundet 1:
 • Oppvarmet utendørsbasseng med arkitekttegnet garderobeanlegg
 • Husbankfinansiering på leiligheter opptil 90 kvm
 • Kaipromenade
 • Lave bokostnader
 • Vannbåren gulvvarme
 • Takhøyde 250/260 cm
 • Sjøutsikt fra terrassen din
 • Ingen betaling før overtagelse
 • Stor valgfrihet hos våre underleverandører
 • Mulighet for å kjøpe flere parkeringsplasser
 • Tilrettelagt for sykkel i tillegg til disponering av sameiets egne el-sykler
 • Mulighet for smarthusteknologi
 • Boligsalgsforsikring
 • Oppvarmet inngangsparti

I denne artikkelen i Haugesunds Avis (krever abonnement) kan du lese om kjøpere som allerede har flyttet inn i disse to byggene.

Se vår reklamefilm fra Smedasundet 1

Området

Kaipromenaden. Lekeplassene. De store, grønne gressplenene. Sittegruppene. Du trenger bare å se ut vinduet ditt for å skjønne at det blir mer enn helt ok å tilbringe også denne dagen mellom byggene i Smedasundet 1.

Smedsundet 1 ligger ved Karmsundet, like vest for Kiwi Salhusvegen og i den vestlige enden av Gloppegata – rundt 1,5 km fra Haugesund sentrum. I nærområdet finner du flere barnehager, samt Lillesund barneskole, Håvåsen ungdomsskole og Karmsund videregående skole. I Salhusvegen er det gode og hyppige muligheter for å bruke kollektivtransport i form av buss som ruller både mot nord og sør.

 • Sentrum

  1500 meter

 • Nærbutikker

  300 meter

 • Kollektivtrafikk

  300 meter

 • Bank

  1500 meter

 • Barneskole

  1000 meter

Meld din interesse

Enten du lurer på kjøpsprosess, byggeprosess, finansiering, overtakelse eller verdivurdering av eksisterende bolig, kan vi svare deg på det aller meste. Besøk oss, ring eller send en epost. Kontakt gjerne prosjektleder direkte.

Finansiering

Flere av leilighetene i Smedasundet 1 er godkjent i Husbanken, og laveste fastrente er pr mars 2023 på 2,4 %. De aktuelle leilighetene er markert med mulighet for husbankfinansiering.

Det er også fordel for deg som kjøper at prisen på boligen er fast og du slipper budrunde.  Ved kjøp av ny bolig betaler du bare dokumentavgift av tomteverdien, ikke av boligens verdi slik som en må ved kjøp av bruktbolig.

Salgsgaranti av nåværende bolig

Er du usikker på om du får solgt din nåværende bolig? Odd Hansen kan tilby salgsgaranti når du kjøper ny bolig av oss. I forbindelse med kontraktsinngåelse kan du avtale å inkludere salgsgaranti i kjøpekontrakten. Vi forutsetter at boligen legges ut for salg 3 måneder før overtagelse og iht. meglers verdivurdering. En salgsgaranti vil dekke rentene på det huslånet du har i dag, inntil kr 10.000,-/mnd. i inntil 12 måneder. Om du ønsker mer informasjon om ordningen så ta kontakt med oss.


Eget garasjeanlegg

S1 får et lukket garasjeanlegg på 3. etasjer hvor beboerne kan kjøpe èn eller flere p-plasser. Det blir også etablert en egen bilpleieplass hvor du kan vaske og stelle bilen din. Gjesteparkering etableres i tillegg til garasjeanlegg

Dansk kvalitetskjøkken

Kjøkken levert av lokal ekspertise skal sikre gastronomiske og sosiale hyggestunder i et kjøkken du skal trives med i mange, mange år. Ditt nye kjøkken i Smedasundet 1 blir levert av Designa.

Baderom fra Badeva

Med Badeva på laget har vi i Odd Hansen en grundig, dyktig og erfaren underleverandør som sikrer at innflytterne i Smedasundet 1 får dager med både gode første og siste inntrykk. Badeva vil i Smedasundet 1 levere baderommenes innredning, møblement og stå for sikker montering.

Italiensk for nyinnflyttede

Odd Hansen og underleverandør Frøland Flis gir deg en enestående anledning til å skreddersy ditt bad i Smedasundet 1. Her har du full valgfrihet blant alle fliser og all skifer i sortimentet til vår erfarne flisleverandør. Som medlem av Norfloor, Norges største fliskjede, kan Frøland tilby kundene et unikt og variert utvalg av italienske fliser. Norfloors produktspekter inneholder alt fra det klassiske til det mest moderne av design på fliser.

Abonner på vårt nyhetsbrev og vær først ute med nyheter rundt Smedasundet 1!