Smedasundet 1

Nøkkelinformasjon

Fra kr
2590000
Boligtype
Leilighet
Innflytting
Innflyttingsklare nå

Selger

Asbjørn Hovland

Salgssjef

913 07 790

asbjorn@oddhansen.no

UTSOLGT!

Alle 163 leiligheter solgt i Smedasundet 1 

I august 2017 startet vi i Odd Hansen byggingen av de sju byggetrinnene av Smedasundet 1. Nå, ganske nøyaktig seks år etter, er alle de totalt 163 leilighetene i det unike boligprosjektet solgt. 

Smedasundet 1 er det mest unike boligprosjektet vi i Odd Hansen har bygget noen gang. Med blant annet oppvarmet utendørsbasseng med kaipromenade, vannbåren gulvvarme, sjøutsikt og romslige terrasser og gode takhøyder, skulle vi sette en ny standard for leiligheter i regionen vår. Og vi har lykkes.  

Helt siden salgsstarten i februar 2017 har Smedasundet 1 hatt en god posisjon i det lokale boligmarkedet. Selv når markedet har vært på sitt tørreste, har vi i Odd Hansen solgt godt med leiligheter helt nede ved sjøkanten. 

Suksessoppskriften bak prosjektet er sammensatt, samtidig som den er enkel: Å våge å tenke nytt, og ta med oss det beste fra tidligere prosjekter, som våre uvurderlig dyktige underleverandører som har vært med på å reise Odd Hansen-prosjekter også tidligere.  

Med alt fra toppleiligheter på 125 kvm til mindre leiligheter på 50 kvm har prosjektet favnet bredt blant interessentene på boligmarkedet, og nå er altså alle de 163 leilighetene solgt, til unge, voksne og godt voksne, enslige, par og større familier.


Interessert?

Alle leilighetene har luftig takhøyde, vannbåren gulvvarme og romslige terrasser med sjøutsikt.

Smedasundet 1 vil bestå av totalt 7 byggetrinn og 163 leiligheter.

Vi er stolte og glade over å kunne si at boligprosjektet har fått en mottagelse i markedet som overgår alle våre forventninger.

Se vår presentasjonsfilm for prosjektet HER!

Boligvelger

Trinn 4

Klikk på ønsket leilighet fra listen eller i bildet under.

Smedasundet 1
Smedasundet 1

Nr Rom Kvm Pris

Smedasundet 1 – en ny standard leiligheter med basseng og kaipromenade – på kanten av sjøen og sentrum.

Hoveddelen av leilighetene i Smedasundet 1 får takhøyde på 250 cm. I de mest eksklusive toppleilighetene vil det imidlertid være hele 260 cm mellom tak og gulv.

I S1 bygger vi store, solrike terrasser hvor alle beboerne kan nyte morgenkaffen og den gode utsikten mot Karmsundet. I forbindelse med reguleringen av S1 er det også lagt inn mulighet for innglassing av terrassen din.

Med leilighet i Smedasundet bor du sentralt og maritimt – med utsikt til havet og med eget basseng utenfor inngangsdøra.

Dette får du i Smedasundet 1:
 • Oppvarmet utendørsbasseng med arkitekttegnet garderobeanlegg
 • Husbankfinansiering på leiligheter opptil 90 kvm
 • Kaipromenade
 • Lave bokostnader
 • Vannbåren gulvvarme
 • Takhøyde 250/260 cm
 • Sjøutsikt fra terrassen din
 • Ingen betaling før overtagelse
 • Stor valgfrihet hos våre underleverandører
 • Mulighet for å kjøpe flere parkeringsplasser
 • Tilrettelagt for sykkel i tillegg til disponering av sameiets egne el-sykler
 • Mulighet for smarthusteknologi
 • Boligsalgsforsikring
 • Oppvarmet inngangsparti

I denne artikkelen i Haugesunds Avis (krever abonnement) kan du lese om kjøpere som allerede har flyttet inn i disse to byggene.

Se vår reklamefilm fra Smedasundet 1

Området

Kaipromenaden. Lekeplassene. De store, grønne gressplenene. Sittegruppene. Du trenger bare å se ut vinduet ditt for å skjønne at det blir mer enn helt ok å tilbringe også denne dagen mellom byggene i Smedasundet 1.

Smedsundet 1 ligger ved Karmsundet, like vest for Kiwi Salhusvegen og i den vestlige enden av Gloppegata – rundt 1,5 km fra Haugesund sentrum. I nærområdet finner du flere barnehager, samt Lillesund barneskole, Håvåsen ungdomsskole og Karmsund videregående skole. I Salhusvegen er det gode og hyppige muligheter for å bruke kollektivtransport i form av buss som ruller både mot nord og sør.

 • Sentrum

  1500 meter

 • Nærbutikker

  300 meter

 • Kollektivtrafikk

  300 meter

 • Bank

  1500 meter

 • Barneskole

  1000 meter

Meld din interesse

Enten du lurer på kjøpsprosess, byggeprosess, finansiering, overtakelse eller verdivurdering av eksisterende bolig, kan vi svare deg på det aller meste. Besøk oss, ring eller send en epost. Kontakt gjerne prosjektleder direkte.

Finansiering

Flere av leilighetene i Smedasundet 1 er godkjent i Husbanken, og laveste fastrente er pr mars 2023 på 2,4 %. De aktuelle leilighetene er markert med mulighet for husbankfinansiering.

Det er også fordel for deg som kjøper at prisen på boligen er fast og du slipper budrunde.  Ved kjøp av ny bolig betaler du bare dokumentavgift av tomteverdien, ikke av boligens verdi slik som en må ved kjøp av bruktbolig.

Salgsgaranti av nåværende bolig

Er du usikker på om du får solgt din nåværende bolig? Odd Hansen kan tilby salgsgaranti når du kjøper ny bolig av oss. I forbindelse med kontraktsinngåelse kan du avtale å inkludere salgsgaranti i kjøpekontrakten. Vi forutsetter at boligen legges ut for salg 3 måneder før overtagelse og iht. meglers verdivurdering. En salgsgaranti vil dekke rentene på det huslånet du har i dag, inntil kr 10.000,-/mnd. i inntil 12 måneder. Om du ønsker mer informasjon om ordningen så ta kontakt med oss.


Eget garasjeanlegg

S1 får et lukket garasjeanlegg på 3. etasjer hvor beboerne kan kjøpe èn eller flere p-plasser. Det blir også etablert en egen bilpleieplass hvor du kan vaske og stelle bilen din. Gjesteparkering etableres i tillegg til garasjeanlegg

Dansk kvalitetskjøkken

Kjøkken levert av lokal ekspertise skal sikre gastronomiske og sosiale hyggestunder i et kjøkken du skal trives med i mange, mange år. Ditt nye kjøkken i Smedasundet 1 blir levert av Designa.

Baderom fra Badeva

Med Badeva på laget har vi i Odd Hansen en grundig, dyktig og erfaren underleverandør som sikrer at innflytterne i Smedasundet 1 får dager med både gode første og siste inntrykk. Badeva vil i Smedasundet 1 levere baderommenes innredning, møblement og stå for sikker montering.

Italiensk for nyinnflyttede

Odd Hansen og underleverandør Frøland Flis gir deg en enestående anledning til å skreddersy ditt bad i Smedasundet 1. Her har du full valgfrihet blant alle fliser og all skifer i sortimentet til vår erfarne flisleverandør. Som medlem av Norfloor, Norges største fliskjede, kan Frøland tilby kundene et unikt og variert utvalg av italienske fliser. Norfloors produktspekter inneholder alt fra det klassiske til det mest moderne av design på fliser.

Abonner på vårt nyhetsbrev og vær først ute med nyheter rundt Smedasundet 1!