Velg leilighet fra listen eller fasadebildet under.

Tjøsvollvatnet, Åkra
Tjøsvollvatnet, Åkra
Nr Rom Kvm Pris
  • Kontakt meg

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Nyhetsbrev

Som mottaker av nyhetsbrev for Tjøsvollvatnet, Åkra vil du få tilsendt informasjon rundt salg, bygging og alltid være først ut med generelle nyheter om prosjektet.

Du kan også navigere ved hjelp av piltastene på tastaturet

  • Tjøsvollvatnet – sentralt i Åkrehamn
  • Tjøsvollvatnet – sentralt i Åkrehamn
  • Kontakt meg

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Tjøsvollvatnet – ved bredden av det meste

Vi i Odd Hansen er glade og stolte over å kunne presentere 11 moderne og spennende boliger like ved bredden av Tjøsvollvatnet på Åkra. Prosjektet har sentral og solrik beliggenhet med fin utsikt over Tjøsvollvatnet og kort gangavstand til Amfisenteret og Åkrehamn sentrum.

Tjøsvollvatnet er et arkitekttegnet boligprosjekt hvor vi har lagt vekt på moderne boliger med gode kvaliteter. Prosjektet består av 11 boligenheter fordelt på tre bygg. Hver bolig får ca. 120 kvm boflate over to etasjer, 3 til 4 soverom og to bad. Alle boligene vil også få egen parkering i garasje eller carport.

 

Se prospekt

 

 

 

Finansiering
Det vil bli mulighet for husbankfinansierte boliger. 100% betaling av kjøpesum ved overtagelse. Det vil bli mulighet for «Odd Hansen Døråpner» (leie med kjøpsrett). Odd Hansen stiller også «Salgsgaranti» på din nåværende bolig.

Gunstige med husbankfinansiering

Det er søkt husbankfinansiering for Tjøsvollvatnet, laveste fastrente er pr januar 2020 på kun 1,99 %, som gir en pris på 3.667,- pr mnd for rimeligste bolig. 

Beløpet er beregnet ut ifra 20% egenkapital, 1,99 % lånerente i Husbanken, avdragsfrihet og etter 22% skattefradrag.

Det er også fordel for deg som kjøper at prisen på boligen er fast og du slipper budrunde.  Ved kjøp av ny bolig betaler du bare dokumentavgift av tomteverdien, ikke av boligens verdi slik som en må ved kjøp av bruktbolig.

Nyhetsbrev
Sett deg på vårt nyhetsbrev, og vær først ute med nyheter rundt Tjøsvollvatnet.

 

De nye boligene får altså sentral beliggenhet like ved Tjøsvollvatnet, og dermed kort vei til skole, barnehager, matbutikk, kultur og idrettssenter. Området byr også på mye natur med gode bade- og fiskemuligheter og flotte opplyste turstier.

Kun et steinkast fra Amfisenteret vil du ha et hjem med skjermet og lun beliggenhet i familievennlige omgivelser, uten gjennomgangstrafikk. Her vil barn få en leken og aktiv oppvekst i trygge rammer, mens de vokse kan nyte stillheten og roen i det landlige området.

Tjøsvollvatnet vil bli en idyllisk oase både for små og store – unge som voksne. Her har du muligheten til å trekke pusten i ditt rolige nabolag eller oppsøke vakre Åkrehamn sentrum for kulturelle og aktiviserende impulser og utfoldelser.

 

Enten du lurer på kjøpsprosess, byggeprosess, finansiering, overtakelse eller verdivurdering av eksisterende bolig, kan vi svare deg på det aller meste. Besøk oss, ring eller send en epost. Kontakt gjerne prosjektleder direkte.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.