Nøkkelinformasjon

Fra kr
3490000
Boligtype
Enebolig
Ledig
1

Selger

Asbjørn Hovland

Salgssjef

913 07 790

asbjorn@oddhansen.no

Bo fint og sentralt ved Tjøsvollvatnet

Tjøsvollvatnet er et arkitekttegnet boligprosjekt hvor vi har lagt vekt på moderne boliger med gode kvaliteter.

Byggingen av de 11 innholdsrike boligene ved Tjøsvollvatnet på Åkra – midt i trivselsbeltet på Karmøy – er nå ferdig, og de siste ledige boligene er innflyttingsklare.

Prosjektet har sentral og solrik beliggenhet med fin utsikt over Tjøsvollvatnet og kort gangavstand til Amfisenteret og Åkrehamn sentrum.


Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Tjøsvoll_eksteriør01_med-mennesker_web-1024x608.jpg

Interessert?

Siste sjanse – kun 1 ledig bolig!

Prosjektet består av 11 boligenheter fordelt på tre bygg. Hver bolig får ca. 120 kvm boflate over to etasjer, 3 til 4 soverom og to bad. Alle boligene vil også få egen parkering i garasje eller carport.

Nyhet: Deleie med Coo

Kjøp en del, bo i hele boligen.

Har du inntekt og betjeningsevne, men mangler deler av egenkapitalen som skal til for å kjøpe bolig? Da kan du kjøpe boligen sammen med vår samarbeidspartner Coo

På den måten får du mulighet til å spare egenkapital i egen bolig gjennom avdrag på et boliglån og forventet verdistigning over tid, slik at du etter hvert kan eie hele boligen selv.

Les mer her

De første kjøperne har flyttet inn

Glade og stolte har vi i Odd Hansen nå overlevert nøkler og nøkkelferdig bolig til de første kjøperne av de moderne og spennende boligene ved Tjøsvollvatnet.

Prosjektet har godkjent husbankfinansiering. Laveste fastrente er pr november 2023 er på 3,36 %.

1
I salg nå

Fastpris, ingen forkjøpsrett

2
Forventet byggestart

Høsten 2020

3
Forventet innflytting

Innflyttingsklare nå

Godene på Tjøsvoll

 • Husbankfinansiering
 • Populært og sentralt område
 • Svært barnevennlig
 • Blindvei
 • Garasje eller carport
 • Tilrettelagt for lading av elbil
  Opptil 4 soverom
 • Royal huskledning
 • Integrerte hvitevarer
 • Opparbeidet uteområde
 • Mulighet for tilpasninger

Boligvelger

Klikk på ønsket leilighet fra listen eller i bildet under.

Tjøsvollvatnet
Tjøsvollvatnet

Nr Rom Kvm Pris

Velkommen inn i vår nye visningsbolig!

Er du nysgjerrig på boligene ved Tjøsvollvatnet og har lyst til å se hvordan de blir?

Nå har vi klar en splitter ny og ferdig stylet visningsbolig.

Avtal tid når det passer for deg, her får du se og oppleve boligenes størrelse, praktiske planløsning og gode standard.

Ta kontakt med oss i kontaktskjemaet for å avtale tidspunkt.

Meld din interesse

Enten du lurer på kjøpsprosess, byggeprosess, finansiering, overtakelse eller verdivurdering av eksisterende bolig, kan vi svare deg på det aller meste. Besøk oss, ring eller send en epost. Kontakt gjerne prosjektleder direkte.


Kjøkkeninnredningen inkluderer integrerte hvitevarer fra anerkjent kjøkkenleverandør, som platetopp, komfyr og oppvaskmaskin.

Alle de 11 flotte nye hjemmene ved Tjøsvollvatnet vil bli seksjonerte boenheter. Hver bolig får egen parkering i garasje eller carport, i tillegg til gjesteparkeringer.
Uteområdene blir opparbeidet med asfalt på vei helt frem til inngangspartiet, samt plen og beplantning i henhold til arkitektens anvisning.

I tillegg blir boligene er tilrettelagt for lading av elbil. Kledningen er royalimpregnert, noe som gir mindre behov for vedlikehold. Kjøper du bolig tidlig i prosessen, får du gode mulighet til å gjøre endringer og tilvalg hos våre underleverandører. Dette vil da gi deg større handlingsrom for å sette ditt eget preg på ditt nye hjem.

Området

De nye boligene får altså sentral beliggenhet like ved Tjøsvollvatnet, og dermed kort vei til skole, barnehager, matbutikk, kultur og idrettssenter. Området byr også på mye natur med gode bade- og fiskemuligheter og flotte opplyste turstier.

Kun et steinkast fra Amfisenteret vil du ha et hjem med skjermet og lun beliggenhet i familievennlige omgivelser, uten gjennomgangstrafikk. Her vil barn få en leken og aktiv oppvekst i trygge rammer, mens de vokse kan nyte stillheten og roen i det landlige området.

Tjøsvollvatnet vil bli en idyllisk oase både for små og store – unge som voksne. Her har du muligheten til å trekke pusten i ditt rolige nabolag eller oppsøke vakre Åkrehamn sentrum for kulturelle og aktiviserende impulser og utfoldelser.

 • Kafè

  200 meter

 • Kollektiv

  200 meter

 • Amfisenteret

  200 meter

 • Bank

  200 meter

 • Badestrand

  1500 meter

Finansiering

Alle boliger er godkjent for husbankfinansiering. 100 % betaling av kjøpesum først ved overtagelse. Odd Hansen stiller også «salgsgaranti» på din nåværende bolig.

Gunstig med husbankfinansiering

Prosjektet har godkjent husbankfinansiering med laveste fastrente er pr mars 2023 på kun 2,4 %.

Det er også fordel for deg som kjøper at prisen på boligen er fast og du slipper budrunde. Ved kjøp av ny bolig betaler du bare dokumentavgift av tomteverdien, ikke av boligens verdi slik som en må ved kjøp av bruktbolig. Om du ønsker mer informasjon om ordningen så ta kontakt med oss.

Abonner på vårt nyhetsbrev og vær først ut med nyheter om kommende boligprosjekter og generelle nyheter fra Odd Hansen.