Velg leilighet fra listen eller fasadebildet under.

Tornesvatnet
Nr Rom Kvm Pris
  • Kontakt meg

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Nyhetsbrev

Som mottaker av nyhetsbrev for Tornesvatnet vil du få tilsendt informasjon rundt salg, bygging og alltid være først ut med generelle nyheter om prosjektet.

Du kan også navigere ved hjelp av piltastene på tastaturet

  • Kontakt meg

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Tornesvatnet består av totalt 16 flotte eneboliger i rekke på solrike Tornes.

De 11 boligene i 1.og 2. byggetrinn er allerede levert og byggingen av 3. byggetrinn er godt i gang. Overtakelsestidspunktet for de 5 siste eneboligene i trinn 3 er i løpet av 4. kvartal 2018.

Det er nå kun 3 ledige boliger igjen ved Tornesvatnet – alle innflyttingsklare i løpet av 4. kvartal 2018.

Priseksempel ved kjøp av bolig med Husbankfinansiering:

Bolig med salgspris: kr 2.350.000,-
Husbanklån: kr 1.880.000,-
Rentekostnad per måned: kr 2.379,-*

*Forutsetter husbanklån til 1,5%, 20% EK og fratrekk for skattefordel. Mulighet for avdragsfritt i inntill 8 år.

Priseksempel ved kjøp av bolig via Døråpner:
Bolig med salgspris: kr 2.990.000,-
Leie pr. mnd: kr 15.449,-
Etter 3 års leie, avtalt «fordelspris»: kr 2.847.500
Verdi leilighet*: kr 3.350.035
Egenkapital (15%): kr 502.505,-

* Verdien forutsetter en prisøkning på ca 2% p.a. Se HER for mer informasjon om døråpner.

Salgsgaranti av nåværende bolig

Er du usikker på om du får solgt din nåværende bolig? Odd Hansen kan tilby salgsgaranti når du kjøper ny bolig av oss.  I forbindelse med kontraktsinngåelse kan du avtale å inkludere salgsgaranti i Kjøpekontrakten. Vi forutsetter at boligen legges ut for salg 3 måneder før overtagelse og iht. meglers verdivurdering. En salgsgaranti vil dekke rentene på det huslånet du har i dag, inntil kr 10.000,-/mnd. i inntil 12 måneder.

Mer om Tornesvatnet 

Ved kjøp av bolig i Tornesvatnet investerer du i en miljøvennlig fremtid og får mest igjen for pengene for deg og din familie. Boligene er tidsriktige, med lekre utvendige detaljer, smarte planløsninger, og balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Kjøkkeninnredningen inkluderer hvitevarer som oppvaskmaskin, komfyr og kjøleskap. Det blir parkett på alle gulv, samt slette malte vegger og himlinger. Boligene får flislagt bad i 1. etasje og ellers vegghengte toaletter.  Det er også mulighet for å sette inn et ekstra soverom.

Hver bolig vil også få egen sportsbod med god oppbevaringsplass. Tomten blir pent opparbeidet med beplantning og grøntareal. Veier og parkeringsplasser i området asfalteres.

Tornesvatnet er tegnet av Arkitektkontoret Brekke Helgeland Brekke AS ved sivilarkitekt Jan Ove Bjørheim. Vi gjør oppmerksom på at noen av bildene brukt på siden er kun illustrasjonsfoto.


Kontakt daglig leder hos Odd Hansen, Kjetil Alvheim, på 906 69 872 eller kjetil@oddhansen.no for å avtale visning.

Nær byen, nær naturen

Tornesvatnet innbyr til et aktivt familieliv med et mangfold av fritidsaktiviteter og -tilbud i umiddelbar nærhet. Ved og rundt Tornesvatnet finnes det flere naturstier og innbydende muligheter for familien til å ta en liten topptur til Torevarden eller for en dag ved strandkanten. Kvalsvik – en av Haugesunds beste og mest besøkte badeplasser, ligger også i kort gange fra det nye boligfeltet.

Tornesvatnet er en del av et særs barnevennlig og landlig område. Det nye boligfeltet får nye lekeparker og ligger i tett nærhet til de fine opplevelsene i naturen.

Fra Tornesvatnet får du og dine barn også kort avstand til idrettshaller, ridestall, lokale musikkorps, og de ellers mange aktivitetstilbudene som finnes på og rundt Haugesund Idrettspark.

Kvalasenteret, med dagligvarebutikk, frisør, bakeri og apotek, ligger kun en kort bil- eller sykkeltur unna. Skal du til Haugesund sentrum, tar det deg bare fem minutter med bil. Like ved Tornesvatnet er det ellers gode bussforbindelser til dit du måtte ønske deg på Haugalandet.

Skolekrets

Området hører til Saltveit skole som ligger en kort kjøretur unna. Skolebussen går fra en busslomme som ligger like ved boligene. Skolen har fin beliggenhet nær naturen og har godt miljø.

Skolen har store flotte uteområder. Kustgrasbanen «Alfa-banen», en ballbinge, klatretårn og mange husker, basketbane og to skoger; «Storskogen» og «Småskogen».

Her ligger også Norbygdene bondegårdsbarnebage plassert. I tillegg finner du mange flere barnehager spredd i nærheten av Tornesvatnet.

 

Enten du lurer på kjøpsprosess, byggeprosess, finansiering, overtakelse eller verdivurdering av eksisterende bolig, kan vi svare deg på det aller meste. Besøk oss, ring eller send en epost. Kontakt gjerne prosjektleder direkte.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.