Odd Hansens boligprosjekt ved Tornesvatnet består av totalt 16 flotte boliger med gode solforhold og eget uteområde. Vi har nå overlevert alle de 5 boligene i 1. byggetrinn, og byggingen av 2. byggetrinn er allerede godt i gang. Overtakelsestidspunktet for disse 6 eneboligene i rekke er i løpet av 4. kvartal 2017.

 

Priseksempel ved kjøp av bolig via Døråpner:
Bolig med salgspris: kr 2.990.000,-
Leie pr. mnd: kr 15.449,-
Etter 3 års leie, avtalt «fordelspris»: kr 2.847.500
Verdi leilighet*: kr 3.350.035
Egenkapital (15%): kr 502.505,-

* Verdien forutsetter en prisøkning på ca 2% p.a. Se HER for mer informasjon om døråpner.

Ved kjøp av bolig i Tornesvatnet investerer du i en miljøvennlig fremtid og får mest igjen for pengene for deg og din familie. Boligene er tidsriktige, med lekre utvendige detaljer, smarte planløsninger, og balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Kjøkkeninnredningen inkluderer hvitevarer som oppvaskmaskin, komfyr og kjøleskap. Det blir parkett på alle gulv, samt slette malte vegger og himlinger. Boligene får flislagt bad i 1. etasje og ellers vegghengte toaletter.  Det er også mulighet for å sette inn et ekstra soverom.

Hver bolig vil også få egen sportsbod med god oppbevaringsplass. Tomten blir pent opparbeidet med beplantning og grøntareal. Veier og parkeringsplasser i området asfalteres.

Salg av andre byggetrinn er nå i gang.  Overtagelsestidspunkt er satt til 4. kvartal 2017, basert på et foreløpig estimat. Endelig dato vil blant annet være avhenge av fremdrift i prosjekt- og byggearbeid.

Tornesvatnet er tegnet av Arkitektkontoret Brekke Helgeland Brekke AS ved sivilarkitekt Jan Ove Bjørheim. Vi gjør oppmerksom på at noen av bildene brukt på siden er kun illustrasjonsfoto.

Odd Hansen Prosjekt AS

Odd Hansen

Sundvegen 20
4250 Kopervik

Del på e-post
Tornesvatnet
Nr Rom Kvm Pris
  • Kontakt meg

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Nær byen, nær naturen

Tornesvatnet innbyr til et aktivt familieliv med et mangfold av fritidsaktiviteter og -tilbud i umiddelbar nærhet. Ved og rundt Tornesvatnet finnes det flere naturstier og innbydende muligheter for familien til å ta en liten topptur til Torevarden eller for en dag ved strandkanten. Kvalsvik – en av Haugesunds beste og mest besøkte badeplasser, ligger også i kort gange fra det nye boligfeltet.

Tornesvatnet er en del av et særs barnevennlig og landlig område. Det nye boligfeltet får nye lekeparker og ligger i tett nærhet til de fine opplevelsene i naturen.

Fra Tornesvatnet får du og dine barn også kort avstand til idrettshaller, ridestall, lokale musikkorps, og de ellers mange aktivitetstilbudene som finnes på og rundt Haugesund Idrettspark.

Kvalasenteret, med dagligvarebutikk, frisør, bakeri og apotek, ligger kun en kort bil- eller sykkeltur unna. Skal du til Haugesund sentrum, tar det deg bare fem minutter med bil. Like ved Tornesvatnet er det ellers gode bussforbindelser til dit du måtte ønske deg på Haugalandet.

Skolekrets

Området hører til Saltveit skole som ligger en kort kjøretur unna. Skolebussen går fra en busslomme som ligger like ved boligene. Skolen har fin beliggenhet nær naturen og har godt miljø.

Skolen har store flotte uteområder. Kustgrasbanen «Alfa-banen», en ballbinge, klatretårn og mange husker, basketbane og to skoger; «Storskogen» og «Småskogen».

Her ligger også Norbygdene bondegårdsbarnebage plassert. I tillegg finner du mange flere barnehager spredd i nærheten av Tornesvatnet.

Du kan også navigere ved hjelp av piltastene på tastaturet

  • Kontakt meg

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Enten du lurer på kjøpsprosess, byggeprosess, finansiering, overtakelse eller verdivurdering av eksisterende bolig, kan vi svare deg på det aller meste. Besøk oss, ring eller send en epost. Kontakt gjerne prosjektleder direkte.

S2 5-04

Boligen er solgt

Hoveddelen av leilighetene i Smedasundet 1 får en takhøyde på 250 cm. I de mest eksklusive toppleilighetene vil det imidlertid være hele 260 cm mellom tak og gulv.

Vannbåren gulvvarme.
Takhøyde 250/260 cm.
Ingen betaling før overtagelse.
Stor valgfrihet hos våre underleverandører.
Mulighet for å kjøpe flere parkeringsplasser.
Tilrettelagt for sykkel i tillegg til at sameiet disponerer egne el-sykler.
Mulighet for smarthusteknologi.
Lave bokostnader.
Boligsalgsforsikring.
Sjøutsikt fra terrassen din.
Oppvarmet inngangsparti.
Kaipromenade.
Oppvarmet utendørsbasseng med garderobeanlegg.

Beboerne i Smedasundet 1 vil ha ett felles garasjeanlegg hvor hver leilighet kan ha én eller flere parkeringsplasser. I tillegg blir det gjesteparkering på tomten. Hver leilighet vil også ha egen sportsbod på ca. 5 kvm i byggets 1. etasje. Hvert byggetrinn får eget gnr./bnr. og egen adresse. Leilighetene vil være selveierleiligheter hvor hver leilighet får skjøte på sin leilighet, garasjeplass og bod.

Kjetil Alvheim

Daglig leder Odd Hansen Prosjekt AS

+47 906 69 872

kjetil@oddhansen.no

Nr Rom Kvm Pris
  • Kontakt meg

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.