Nøkkelinformasjon

Fra kr
3290000
Boligtype
Enebolig
Innflytting
Innflyttingsklar i dag!
Ledig
2

Selger

Asbjørn Hovland

Salgssjef

913 07 790

asbjorn@oddhansen.no

Ved Tornesvatnet lever nå 15 boligkjøpere og deres familier sammen i lykkelig naboskap. Den eneste biten som mangler i puslespillet er den 16. og siste naboen.

For det står nemlig en splitter ny og innflyttingsklar bolig å vente på deg som er på jakt etter en moderne bolig med smarte planløsninger. 


Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Tornesvatnet-1024x650.jpg

Interessert?

Tornesvatnet består av totalt 16 flotte boliger med gode solforhold og eget uteområde. Kun en ledig og innflyttningsklar bolig igjen.

Hvorfor kjøpe på Tornesvatnet?

• Nytt og lekkert

• Mulighet for «Døråpner» – leie med kjøpsrett

• Smarte planløsninger

• 3 til 4 gode soverom

• Rom for individuelle tilpasninger

• Opparbeidet uteområde med beplantning og grøntareal

• Egen hage og bod

• Parkeringsplass

• Gode solforhold

• Nær byen – nær naturen

1
I salg nå

Fastpris, ingen forkjøpsrett

2
Innflyttning

Innflyttningsklare nå!

Boligvelger

Klikk på ønsket leilighet fra listen eller i bildet under.

Tornesvatnet
Nr Rom Kvm Pris

Meld din interesse

Enten du lurer på kjøpsprosess, byggeprosess, finansiering, overtakelse eller verdivurdering av eksisterende bolig, kan vi svare deg på det aller meste. Besøk oss, ring eller send en epost. Kontakt gjerne prosjektleder direkte.


Ved kjøp av bolig i Tornesvatnet investerer du i en miljøvennlig fremtid og får mest igjen for pengene for deg og din familie.

Boligene er tidsriktige, med lekre utvendige detaljer, smarte planløsninger, og balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Kjøkkeninnredningen inkluderer hvitevarer som oppvaskmaskin, komfyr og kjøleskap. Det blir parkett på alle gulv, samt slette malte vegger og himlinger. Boligene får flislagt bad i 1. etasje og ellers vegghengte toaletter. Det er også mulighet for å sette inn et ekstra soverom.

Hver bolig vil også få egen sportsbod med god oppbevaringsplass. Tomten blir pent opparbeidet med beplantning og grøntareal. Veier og parkeringsplasser i området asfalteres.

Området

Tornesvatnet innbyr til et aktivt familieliv med et mangfold av fritidsaktiviteter og -tilbud i umiddelbar nærhet.

Ved og rundt Tornesvatnet finnes det flere naturstier og innbydende muligheter for familien til å ta en liten topptur til Torevarden eller for en dag ved strandkanten. Kvalsvik – en av Haugesunds beste og mest besøkte badeplasser, ligger også i kort gange fra det nye boligfeltet.

Tornesvatnet er en del av et særs barnevennlig og landlig område. Det nye boligfeltet får nye lekeparker og ligger i tett nærhet til de fine opplevelsene i naturen.

Fra Tornesvatnet får du og dine barn også kort avstand til idrettshaller, ridestall, lokale musikkorps, og de ellers mange aktivitetstilbudene som finnes på og rundt Haugesund Idrettspark.

Kvalasenteret, med dagligvarebutikk, frisør, bakeri og apotek, ligger kun en kort bil- eller sykkeltur unna. Skal du til Haugesund sentrum, tar det deg bare fem minutter med bil. Like ved Tornesvatnet er det ellers gode bussforbindelser til dit du måtte ønske deg på Haugalandet.

 • Kollektiv

  750 meter

 • Rema 1000

  2,0 km

 • Sentrum

  4,4 km

 • Bank

  4,9 km

 • Turområde

  2000 meter

Finansiering

Vi har nå overlevert 14 boliger på Tornes, og de siste 2 boligene er nå innflyttningsklare.

Ta kontakt med oss i Odd Hansen for tilbud om lån fra en av våre samarbeidsbanker.

Salgsgaranti av nåværende bolig

Er du usikker på om du får solgt din nåværende bolig? Odd Hansen kan tilby salgsgaranti når du kjøper ny bolig av oss.

I forbindelse med kontraktsinngåelse kan du avtale å inkludere salgsgaranti i kjøpekontrakten. Vi forutsetter at boligen legges ut for salg 3 måneder før overtagelse og iht. meglers verdivurdering.

En salgsgaranti vil dekke rentene på det huslånet du har i dag, inntil kr 10.000,-/mnd. i inntil 12 måneder. Om du ønsker mer informasjon om ordningen så ta kontakt med oss.