I andre byggetrinn legger vi ut for salg 16 leiligheter. Totalutbyggingen vil være på 52 leiligheter i Utsikten i Aksdal.  Dette er 2. byggetrinn og ligger i forkant av trinn 1. Leilighetene ligger høyt og fritt med en unik utsikt mot sør.

I byggets første etasje vil hver leilighet få egen garasjeplass, i tillegg er det gjesteparkerings-plasser i garasjeanlegget.  Hver leilighet vil også få sportsbod på ca 5 m2.

Salgsarbeidet starter høsten 2014 med forventet byggestart 3. kvartal i 2015. Overtagelsestidspunktet 1. kvartal 2017 er basert på et foreløpig estimat, og endelig dato vil blant annet avhenge av kommunal behandling, tilfredsstillende entreprisekontrakt og fremdrift i prosjekt- og byggearbeid.

Leilighetene bygges i gode kvaliteter med flislagte bad, parkett på alle gulv, slette malte vegger og slette malte himlinger.  Himlingene nedfores fra betongskille og isoleres, dette gir god lydisolasjon og kanaler skjules.  Vegghengte toaletter, balansert ventilasjon med varmegjenvinning, stor skyvedørsgarderobe (uten innredning) i foreldresoverom og kjøkkeninnredning som også inkluderer hvitevarer (komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin).

Utsikten Terrasse er tegnet av Arkitektkontoret Brekke Helgeland Brekke AS ved sivilarkitekt Jan Ove Bjørheim. Vi gjør oppmerksom på at noen av bildene brukt på siden er kun illustrasjonsfoto.

 

.

Se film om Utsikten Terrasse
Odd Hansen Prosjekt AS

Odd Hansen

Sundvegen 20
4250 Kopervik

Del på e-post
Utsikten – trinn 2
Nr Rom Kvm Pris
  • Kontakt meg

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Boligen har en sentral beliggenhet i Aksdal, ved foten av Alvanuten. Her har man de fleste servicetilbud og fasiliteter innenfor kort gangavstand.

Aksdal senteret er like ved og består av ca. 20 butikker (herunder Meny matvareforretning), to banker, apotek, post og diverse private og offentlige tjenestetilbud. Vis-à-vis senteret ligger Tysværtunet Kulturhus ligger ved siden av Aksdalsenteret og der finnes badeland, bibliotek, kino og en storsal med et variert og rikt kulturtilbud. Legekontor, Aksdal kirke og barnehage like ved.

Kort vei til idrettsanlegg med idrettshall og barneskole. Forøvrig flotte turområder med bl.a. lysløype rundt Bomsatjørn, og en lengre turløype rundt Aksdalsvannet, her også med bademuligheter.

Aksdal med sin sentrale beliggenhet langs E134 og E39 gir gode kommunikasjonsmuligheter mot Stavanger, østover og mot Bergen. Aksdal næringspark ligger like ved og det er ca 15 minutt kjøring til næringsområdet på Gismarvik og T-forbindelsen.

Du kan også navigere ved hjelp av piltastene på tastaturet

  • Kontakt meg

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Enten du lurer på kjøpsprosess, byggeprosess, finansiering, overtakelse eller verdivurdering av eksisterende bolig, kan vi svare deg på det aller meste. Besøk oss, ring eller send en epost. Kontakt gjerne prosjektleder direkte.

Bringedalstunet 6.1

Boligen er solgt

Velkommen til Bringedalstunet!

• Solrik, sentral og naturskjønn beliggenhet
• Gjennomført høy kvalitet
• Fornuftige priser
• Store, overbygde og sørvendte terrasser
• Smarte, velprøvde planløsninger
• Garasjeplass og bod i fellesanlegg
• Belyst uteområde
• Gjesteparkering foran bygget

De 20 leilighetene i Bringedalstunet vil ha stor variasjon i størrelse, med henholdsvis 90, 116 og hele 135 kvm, som alle går over ett plan. Her vil du bo midt i hjertet av Aksdal, med gangavstand til alt som det yrende bygdesentrumet har å by på av butikker og aktiviserende og kulturelle tilbud.

Det er søkt husbankfinansiering på 10 av leilighetene som er under 90 kvm. Månedlig rentekostnad på Husbanklån fra kr 2.320,-.

Kjetil Alvheim

Daglig leder Odd Hansen Prosjekt AS

+47 906 69 872

kjetil@oddhansen.no

Nr Rom Kvm Pris
  • Kontakt meg

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.