Mykjetunet – nøkkelferdige boliger i idylliske omgivelser i populære vormedal

Gravearbeider er i gang. 8 av 20 er allerede solgt!
En start i en rolig ende

Mykjetunet er et spennende boligprosjekt som vil bestå av totalt 20 innholdsrike boliger kun et steinkast fra nydelige Karmsundet. Her får du et hjem med skjermet beliggenhet i familievennlige omgivelser, uten gjennomgangstrafikk.

Byggetrinnet består av 3 rekker – én rekke består av 5 rekkehus, og to rekker med 7 og 8 eneboliger i kjede. Husbankfinansiering er innvilget på de 15 eneboligene.

Mykjetunet vil bli en idyllisk oase for hele familien – tilrettelagt for at barn skal få en leken og aktiv oppvekst i trygge omgivelser og for at de voksne kan være like i nærheten, samtidig som de kan nyte stillheten og roen som ellers preger det omkringliggende området.

Mykjetunet skal ikke bare gi deg balsam for sjelen – vi stiller selvsagt også opp med den velkjente Odd Hansen-kvaliteten i alle ledd – høy standard, smarte løsninger og en nøkkelferdig bolig som du og din familie enkelt kan flytte rett inn i.

Vi gir deg Mykjetunet!

Fremdrift

Ved dagens fremdrift stipuleres overtagelse av boligene i rekke A og C til i slutten av 4. kvartal/ ved årsskiftet, og boligene i rekke B stipuleres til overtagelse i 2. kvartal 2019. Utbygger forbeholder seg retten til å endre prisene på de usolgte enhetene underveis i prosjektet.

100% betaling skjer først ved overtagelse! Eller benytt Odd Hansen Døråpner (leie før kjøp).

Det er innvilget husbankfinansiering for eneboligene i kjede. Gjeldende rente og for desember 2017 på kun 1,6 % gir ca 2.510,- i månedlige kostnader (ved 20% egenkapital, avdragsfritt og etter skattefradrag). Det er også fordel for deg som kjøper at prisen på boligen er fast og du slipper budrunde. Ved kjøp av ny bolig betaler du bare dokumentavgift av tomteverdien, ikke av boligens verdi slik som en må ved kjøp av bruktbolig.

For å reservere leilighet må kjøper signere budskjema som sikrer deg som kjøper retten til den tildelte leiligheten.

Arkitektens estetiske redegjørelse

Bebyggelsen på totalt 20 boliger utgjør en kombinasjon av rekkehus og eneboliger i kjede. Rekkene er avtrappet for å følge terrenget. Boligene er forskjøvet i forhold til hverandre for å gi fasadene «liv» og gi boligområdet et variert preg. Deler av fasadene trekkes også ut og etablerer en form for karnapper for ytterligere å berike fasadeuttrykket.

Arkitektonisk gis bygningene en funksjonalistisk karakter med flate tak og et tynt panelt uttrykk i mellom-grå farge. Trepanel satt opp både vertikalt og horisontalt, bidrar til å gi rekkene et variert uttrykk. Øvrige materialer i fasaden blir glassfelt og slette felt som settes i en komposisjon for å understreke byggets karakter. Beslagdetaljer, rekkverk og lignende gis et sinkfarget uttrykk. Alle boligene får lys fra to sider og utvendige oppholdsarealer.

Mykjetunet er tegnet av arkitektkontoret Arcasa Arkitekter AS ved arkitekt Per Einar Knutsen. Det erfarne arkitektkontoret har lang fartstid og er involvert i store prosjekter i hele landet.

Er du interessert i mer informasjon eller tilsendt et prospekt?

Kontakt vår salgsansvarlig, Hilde Trondsen på tlf: 412 50 565 eller hilde@oddhansen.no.

 

 

Odd Hansen Prosjekt AS

Odd Hansen

Sundvegen 20
4250 Kopervik

Del på e-post
Mykjetunet, Vormedal
Nr Rom Kvm Pris
  • Kontakt meg

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Mye tur rundt Mykjetunet

De nye boligene får sentral beliggenhet på Vormedal, med kort vei til butikker, barnehage, skoler, svømmehall og andre badevennlige arenaer som Vormedals- og Tuastadvatnet.

Mykjetunet reises i et attraktivt bo-område som ellers byr på mye natur, turområder og turstier i både skog og mark samt i det maritime miljø. Tunet liggende skjermet og uten gjennomgangstrafikk. Her får du kort vei til Mykje skole, Hakkebakkeskogen barnehage og Kiwi Vormedal. Fra Vormedal til Norheim kan du også benytte egen sykkelsti. Det er samtidig hyppige bussavganger til Norheim og Haugesund og ellers kort vei til Oasen storsenter og T-forbindelsen.

 

 

Du kan også navigere ved hjelp av piltastene på tastaturet

  • Kontakt meg

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Enten du lurer på kjøpsprosess, byggeprosess, finansiering, overtakelse eller verdivurdering av eksisterende bolig, kan vi svare deg på det aller meste. Besøk oss, ring eller send en epost. Kontakt gjerne prosjektleder direkte.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.