Velg leilighet fra listen eller fasadebildet under.

Mykjetunet, Vormedal
Nr Rom Kvm Pris
 • Kontakt meg

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Nyhetsbrev

Som mottaker av nyhetsbrev for Mykjetunet, Vormedal vil du få tilsendt informasjon rundt salg, bygging og alltid være først ut med generelle nyheter om prosjektet.

Du kan også navigere ved hjelp av piltastene på tastaturet

 • Kontakt meg

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Velkommen til Mykjetunet!

 

Mykjetunet er et spennende boligprosjekt som består av totalt 20 innholdsrike boliger kun et steinkast fra nydelige Karmsundet. Her får du et hjem med skjermet beliggenhet i familievennlige omgivelser, uten gjennomgangstrafikk.

 

Se prospekt

 

Innflyttningsklare

Boligene, bare et steinkast unna vakre Karmsundet, er delt inn i tre byggetrinn – A, B og C. Boligene i alle byggetrinn er innflyttingsklare.

Veibeskrivelse:

Fra Karmsund: Kjør Vormedalsvegen til Vormedal og til du får Vormedal Grendahus og Kiwi Vormedal på venstre side. Fortsett rett frem på Snikvegen og kjør ca 200 m. Ta til høyre i Krossnesvegen og kjør 150m. Mykjetunet ligger på venstre side.

 

 

En start i en rolig ende

Byggetrinnet består av 3 rekker – én rekke består av 5 rekkehus, og to rekker med 7 og 8 eneboliger i kjede. Husbankfinansiering er innvilget på de 15 eneboligene.

Mykjetunet vil bli en idyllisk oase for hele familien – tilrettelagt for at barn skal få en leken og aktiv oppvekst i trygge omgivelser og for at de voksne kan være like i nærheten, samtidig som de kan nyte stillheten og roen som ellers preger det omkringliggende området.

Mykjetunet skal ikke bare gi deg balsam for sjelen – vi stiller selvsagt også opp med den velkjente Odd Hansen-kvaliteten i alle ledd – høy standard, smarte løsninger og en nøkkelferdig bolig som du og din familie enkelt kan flytte rett inn i.

Vi gir deg Mykjetunet!

Fremdrift og finansiering

Ved dagens fremdrift stipuleres overtagelse av boligene i rekke A og C til 1.kvartal 2019, og boligene i rekke B stipuleres til overtagelse i 2. kvartal 2019. Utbygger forbeholder seg retten til å endre prisene på de usolgte enhetene underveis i prosjektet.

100% betaling skjer først ved overtagelse!

Det er innvilget husbankfinansiering for eneboligene i kjede. (Dette gjelder ikke rekkehusene).Gjeldende rente og for februar 2019 på kun 1,55 % gir ca kr 2.697,- i månedlige kostnader (ved 20% egenkapital, avdragsfritt og etter skattefradrag). Det er også fordel for deg som kjøper at prisen på boligen er fast og du slipper budrunde. Ved kjøp av ny bolig betaler du bare dokumentavgift av tomteverdien, ikke av boligens verdi slik som en må ved kjøp av bruktbolig.

For å reservere leilighet må kjøper signere budskjema som sikrer deg som kjøper retten til den tildelte leiligheten.

Salgsgaranti av nåværende bolig

Er du usikker på om du får solgt din nåværende bolig? Odd Hansen kan tilby salgsgaranti når du kjøper ny bolig av oss.  I forbindelse med kontraktsinngåelse kan du avtale å inkludere salgsgaranti i kjøpekontrakten. Vi forutsetter at boligen legges ut for salg 3 måneder før overtagelse og iht. meglers verdivurdering. En salgsgaranti vil dekke rentene på det huslånet du har i dag, inntil kr 10.000,-/mnd. i inntil 12 måneder.

Arkitektens estetiske redegjørelse

Bebyggelsen på totalt 20 boliger utgjør en kombinasjon av rekkehus og eneboliger i kjede. Rekkene er avtrappet for å følge terrenget. Boligene er forskjøvet i forhold til hverandre for å gi fasadene «liv» og gi boligområdet et variert preg. Deler av fasadene trekkes også ut og etablerer en form for karnapper for ytterligere å berike fasadeuttrykket.

Arkitektonisk gis bygningene en funksjonalistisk karakter med flate tak og et tynt panelt uttrykk i mellom-grå farge. Trepanel satt opp både vertikalt og horisontalt, bidrar til å gi rekkene et variert uttrykk. Øvrige materialer i fasaden blir glassfelt og slette felt som settes i en komposisjon for å understreke byggets karakter. Beslagdetaljer, rekkverk og lignende gis et sinkfarget uttrykk. Alle boligene får lys fra to sider og utvendige oppholdsarealer.

Mykjetunet er tegnet av arkitektkontoret Arcasa Arkitekter AS ved arkitekt Per Einar Knutsen. Det erfarne arkitektkontoret har lang fartstid og er involvert i store prosjekter i hele landet.

Er du interessert i mer informasjon eller tilsendt et prospekt?

Kontakt vår salgsansvarlig, Hilde Fredriksen på tlf: 412 50 565 eller mail: hilde@oddhansen.no

 

Mye tur rundt Mykjetunet

De nye boligene får sentral beliggenhet på Vormedal, med kort vei til butikker, barnehage, skoler, svømmehall og andre badevennlige arenaer som Vormedals- og Tuastadvatnet.

Mykjetunet reises i et attraktivt bo-område som ellers byr på mye natur, turområder og turstier i både skog og mark samt i det maritime miljø. Tunet liggende skjermet og uten gjennomgangstrafikk. Her får du kort vei til Mykje skole, Hakkebakkeskogen barnehage og Kiwi Vormedal. Fra Vormedal til Norheim kan du også benytte egen sykkelsti. Det er samtidig hyppige bussavganger til Norheim og Haugesund og ellers kort vei til Oasen storsenter og T-forbindelsen.

 

 

Enten du lurer på kjøpsprosess, byggeprosess, finansiering, overtakelse eller verdivurdering av eksisterende bolig, kan vi svare deg på det aller meste. Besøk oss, ring eller send en epost. Kontakt gjerne prosjektleder direkte.

46-H

Boligen er solgt

 • BRA
  114
 • Soverom
  3
 • Etasje
  1+2
 • Pris
  3490000

Aktuell finansiering for denne boligen:

Odd Hansen har gleden av å presentere 8 flotte nye hjem, som alle vil bli seksjonerte selveierenheter hvor du får skjøte på egen bolig. Både carport og garasje ligger innenfor egen tomt, hvor også boligene får sin egen utvendige bod. Uteområder blir opparbeidet med asfalt på vei helt frem til inngangspartiet, samt opparbeidet med plen og beplantning.

Kjøkkeninnredningen inkluderer integrerte hvitevarer som komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Den balanserte ventilasjonen med varmegjenvinning gir et sunt og energibesparende inneklima. Boligene leveres med parkett i alle oppholdsrom. Hovedsoverommet vil dessuten få et egen walk-in-closet. Ønsker du tre eller fire soverom kan dette tilpasses. På badene blir det vegghengte toaletter og fliser på gulv og i dusjsoner. Alle boligene har egen hage med terrasser.

Gunstige økonomiske betingelser

Det er innvilget husbankfinansiering for eneboligene i kjede. Laveste fastrente er for desember 2017 på kun 1,6 %. Det er også fordel for deg som kjøper at prisen på boligen er fast og du slipper budrunde. Ved kjøp av ny bolig betaler du bare dokumentavgift av tomteverdien, ikke av boligens verdi slik som en må ved kjøp av bruktbolig.

100% betaling ved overtagelse. Eller velg Odd Hansen Døråpner (leie før kjøp).

Ta kontakt med Hilde Trondsen i Odd Hansen AS for mer informasjon om ditt fremtidige hjem.

Asbjørn Hovland

Prosjektselger

913 07 790

asbjorn@oddhansen.no

Nr Rom Kvm Pris

Lånekalkulator

Denne boligen er godkjent for finansiering i Husbanken

Husbanken
Odd Hansen har gode alternativer til finansiering av din nye bolig.
Les mer
Vi gir våre kunder gratis verdivurdering av eksisterende bolig.
Vi gir våre kunder gratis verdivurdering av eksisterende bolig.
Les mer
 • Kontakt meg

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.