Snart innflyttingsklart!

 

Nå begynner virkelig bygget å ta form, og familien Viestad er nok et steg videre i å realisere husdrømmen. De har valgt å gå for hustypen Skre fra Odd Hansen, et hus med alt på ett plan. Skre har flott vindusfasade med takoverbygg som skjermer for både sol og nedbør. Huset har tilhørende carport med dør inn til vaskerom. Alt befinner seg på ett plan, noe som gjør at denne hustypen er familievennlig i alle livsfaser.

Det er flere gode grunner til at trekløveret har valgt hustypen Skre. Huset har et bruksareal på 137kvm, noe som er passe størrelse for de tre. Det er husbankfinansiert, og ikke minst nøkkelferdig.

Mønt himling i åpen stue/kjøkken løsning forsterker romfølelsen. Stor skyvedør i stue/kjøkken bringer hagen inn i stuen på fine sommerdager.  3 soverom og god utvendig bodplass, samt mulighet for oppbevaring på loft. Stort hovedsoverom med god plass til sprinkelseng eller ekstra garderobeplass. Mer info om hustypen Skre finner du her.

Hele huset er nå ferdig isolert, og flere av rommene er ferdig platet. Noe elektriker og rørleggerarbeid gjenstår før vi kan sette i gang med sparkling og maling. Vi gleder oss veldig til å følge prosjektet helt frem til ferdig resultat.

 

Kunne du tenkt deg å bygge nøkkelferdig? Ta gjerne kontakt med vår husselger Hilde Trondsen for mer informasjon.

Se også: