SOMMERKAMPANJE!Leilighetene på Stortu ligger fritt og landlig til på Torvastad. Her vil du få et hjem med skjermet og lun beliggenhet, familievennlige omgivelser og naturens mangfold like utenfor veggene til den nøkkelferdige boligen din.

Stortu vil bli en idyllisk oase for både store og små, forunge som gamle. Her vil barn få en leken og aktiv oppvekst i trygge omgivelser, mens de vokse kan nyte stillheten og roen i det naturskjønne og landlige området.

Det er nå kun 4 ledige leiligheter igjen på Stortu, og kjøper du en av disse innen 15.august vil du få med en verdisjekk på kr.50.000,- som kan benyttes hos Hageland Raglamyr & Bygnes


Terrasseblokken på Stortu ferdigstilles i løpet av juni 2021, og er du raskt ute med å sende inn budskjema vil det være mulig å få nyte sommeren i helt ny leilighet. Alle de ledige leilighetene er godkjent for husbankfinansiering. Du har mulighet til å søke om denne gunstige finansieringen som nå har en rente på 0,83%.

Se priser og plantegninger av de ledige leilighetene HER


Møblert stue i visningsleilighet L1-1
Kjøkken med integrerte hvitevarer levert fra Norema
Utsikt mot nord – fra terrassen til leilighet L4-2 i 4.etasje
Utsikt mot sør – fra terrassen til leilighet L4-2 i 4. etasje
Terrasse tilhørende visningsleilighet L1-1

Vi har nå klar en visningsleilighet i 1 etasje, og vi møter deg gjerne for privat visning!
Ta gjerne kontakt med prosjektselger Lisa Linn Green på telefon 942 88 316 eller mail lisa@oddhansen.no for å avtale tidspunkt for visning.


Se også: