Sommervisning av Mykjetunet 6. juni kl 16:30

Sommervisning av Mykjetunet

Onsdag 6. juni, fra kl. 16.30 til 17.30, inviteres du og din familie til en hyggelig sommervisning på tomten hvor Mykjetunet nå reises. Her blir det utdeling av googiebags til de 30 første som møter opp, samtidig som du kan  se de flotte byggene ta form og oppleve boligprosjektets idylliske omgivelser og generelt god sommerstemning. En av de besøkende får også en ekstra hyggelig overraskelse i sin goodiebag.

Mykjetunet på Vormedal vil bestå av 20 rekkehus og eneboliger bestående av den velkjente Odd Hansen-kvaliteten – høy standard, smarte løsninger og nøkkelferdige boliger som du og din familie kan flytte rett inn i.

Boligene, bare et steinkast unna vakre Karmsundet, er delt inn i tre byggetrinn – A, B og C. Vi er allerede godt i gang med byggingen, og med dagens fremdrift estimeres overtagelse av boligene i rekke A og C til i slutten av 4. kvartal / ved årsskiftet, og boligene i rekke B i løpet av 2. kvartal 2019.

Veibeskrivelse til Mykjetunet på Vormedal:

Fra Karmsund: Kjør Vormedalsvegen til Vormedal og til du får Vormedal Grendahus og Kiwi Vormedal på venstre side. Fortsett rett frem på Snikvegen og kjør ca 200 m. Ta til høyre i Krossnesvegen og kjør 150m. Mykjetunet ligger på venstre side.

Vi kan opplyse om at 9 av de 20 innholdsrike boligene allerede er solgt.

Se også: