Storfornøyde med nytt hus i Skåredalen


– Ja, da får vi det akkurat slik vi vil ha det, svarte Jarle Viestad i fjor på spørsmål om han og familien gledet seg til å flytte inn i det nye huset i Skåredalen. Nå har småbarnsfamilien bodd i huset i 4 måneder. – Det ble enda bedre enn forventet, sier Viestad i dag.

Jarle, Potjanee og Daniel overtok den nye enebolig 8. mai i år. Boligen er av hustypen Skre fra Odd Hansen, et hus blant annet med alt på ett plan, flott vindusfasade og tilhørende carport. 

– Byggeprosessen har vært profesjonelt utført og gått veldig smooth, smiler Jarle.

– Har huset blitt slik dere så for dere?

– Ja, bare enda bedre enn vi forventet. Vi har satt spesielt pris på mønt himling i den åpne stue-kjøkkenløsningen.

På vidt gap hele sommeren

Stuen/kjøkkenet har også stor skyvedør ut til hageområdet til familien Viestad.

– I sommer og på de fineste dagene har det blitt fryktelig varmt innendørs pga. de store vinduene. Skyvedøren har derfor stått på vidt gap omtrent hele sommeren.

Denne sommeren har trekløveret også feriert i Thailand en hel måned.

– Men vi har også fått tid til å male huste brunt. Terrassen bygger vi neste vår, forteller Jarle.

Nabohusene stod ferdig for noen år siden, men det bygges flere hus litt lenger oppe i Sveivenfeltet hvor familien Viestad nå har slått seg til ro.

Familien har eid tomten de har bygget på siden 2012. Grunnen til at de gikk for hustypen Skre er mange, men større plass med sine 137 kvm og 3 soverom er én av hovedårsakene. Nå gleder Jarle, Potjanee og Daniel seg til mange fine år i Skåredalen.

Se også: