Stortu – boliger for alle

Stortu Odd Hansen
Velg mellom frittliggende eneboliger, terrasseleiligheter, tomannsboliger og eneboliger i rekke.

8 av dem er allerede solgt, og finansieringsløsningene av de flotte boligene på Stortu er mange. Nesten like mange som antallet ulike boligtyper som skal bygges, med skjermet og landlig beliggenhet på vakre Torvastad.

Boligprosjektet Stortu på Torvastad har vi gitt slagordet «Boliger for alle». Grunnen er såre enkel: Her kan alle finne en boligtype som passer sine preferanser og livssituasjoner.

Stortus 22 boliger vil nemlig bestå av både lekre leiligheter, trivelige tomannsboliger og enestående eneboliger. Størrelsene på boligene varierer fra det moderne terrassebyggets minste leiligheter på 76 kvm til eneboligen på hele 176 kvm. Foruten akkurat denne eneboligen kan de resterende 21 boligene bli din med husbankfinansiering.

 

4 stk. tomannsboliger.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen bolig over 3.174 kr pr. mnd

Med utgangspunkt i laveste fastrente per sept. 2018, på kun 1,42 prosent, innebærer husbankfinansiering en månedspris på bare 2.379 kr for både leilighetene og tomannsboligene. Frister det mer med enebolig, gir samme renteutgangspunkt en månedspris på 2.617 kroner for eneboligene i rekke og kr. 3.174 pr. mnd. for de frittliggende eneboligene.

 

6 stk. eneboliger i kjede.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Finansiering som åpner nye dører

Ved kjøp av bolig på Stortu kan vi også tilby vår egen fleksible og rimelige finansieringsløsning – Døråpner. Enkelt beskrevet går løsningen ut på at du starter med å leie boligen av oss. Deretter ser du boligens kjøpspris synke måned for måned, år for år, helt til du kjøper den til avtalt pris av oss i Odd Hansen. Er du for eksempel i etableringsfasen, kan Døråpner raskt fremskynde boligdrømmen i og med at fordelsprisen legges opp til å utgjøre 15 prosent egenkapital etter fem år i boligen, ved forventet markedsutvikling på 2,3 prosent.

 

8 stk. terrasseleiligheter med fin utsikt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fordelene med å kjøpe nytt

Som det alltid er ved kjøp av splitter ny bolig fra Odd Hansen, trenger du ikke delta i noen heseblesende budrunde om du har funnet din favoritt blant de 22 på Stortu. Boligene selges til fastpris. Dessuten

betaler du bare dokumentavgift på 2,5 prosent av tomteverdien, og ikke 2,5 prosent av boligens verdi som ved kjøp av bruktbolig. Og er du usikker på om du får solgt din nåværende bolig, tilbyr Odd Hansen også salgsgaranti av den når du kjøper ny bolig av oss. En salgsgaranti som innebærer at vi dekker rentene på huslånet du har i dag, med inntil kr 10.000,-/mnd. i maksimalt 12 mnd.

Frittliggende eneboliger.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les mer om Stortu og se alle ledige boliger her! 

Se også: